Информация относно COVID-19

Инструкция за зареждане на електромобили Renault Twizy, Renault Zoe, Tesla S 75D.

*Моля, обърнете внимание, че Top Rent A Car не носи отговорност за актуалността на месторазположението, както и състоянието и изправността на станциите за зареждане. Клиентът отговаря изцяло за зареждането на наетия от него автомобил. Препоръчваме управлението на автомобилите да бъде в района на гр. София, тъй като там е най-добре развита мрежата от зарядни станции.

Информация за зареждане на електрически автомобили

Препоръчваме да се ползва информация от официалния сайт на станциите за зареждане на електромобили Vsichkotok.bg Като при избиране на станция за зареждане, моля, проверявайте типа на контакта, който е посочен на избраната станция, мощността на станцията (от мощността зависи колко бързо ще се зареди автомобилът), както и дали е потвърдена дадена станция от служител на Всичко Ток. (виж скрийншот).

Обърнете внимание, че някои от зарядните станции имат ограничено работно време, някои са безплатни за ползване, а на други зареждането се плаща. Обърнете внимание, че контактите за зареждане от един и същи тип могат да имат различна мощност на различни станции. Например контакт тип 2 може да има мощност 22 кВ/ 11 кВ/ 2 кВ. От мощността зависи за колко време ще се зареди автомобилът.

Зарядни станции ElDrive

Зареждането на станциите на фирмата ElDrive се заплаща. Пълна информация за методи и условия на плащане можете да намерите на техния официален сайт eldrive.eu.
Цени за зареждане на този тип станции можете да намерите тук: eldrive.eu/prices
Обърнете внимание, че за заплащане при зареждане е необходим достъп към интернет и мобилно приложение Eldrive свалено от App Store или Google Play Market.

Тип контакти на електромобили:


Renault Twizy

Renault Zoe     

Tesla Model S  


Моля, имайте предвид, че ние не носим отговорност за възникналите затруднения със зареждането на автомобили, а само ги предлагаме за наемане. В случай, че зарядът на батерията е изчерпан преди клиентът да успее да я зареди, то той сам поема разходите за придвижване на автомобила до най-близката станция за зареждане.