Информация относно COVID-19

Уважаеми клиенти,

За да гарантираме Вашата безопасност, всички наши автомобили се дезинфектират щателно преди всеки наем!
Услугите ни продължават да се предоставят без прекъсвания!


01.06.2020 - Летище София
Във връзка с вътрешните мерки за безопасност взети поради обявената пандемия, търговските обекти разположени на територията на летище София ще обслужват само клиенти, които са пристигнали с полет. Всички клиенти, които не пристигат или излитат с полет от втори терминал ще бъдат обслужвани в нашия офис на адрес ул. "Подпоручик Йордан Тодоров" 20 (метро станция Света Гора).
Също така може да направите резервация с доставка на адрес по избор в града.
26.05.2020 - Летище София
С голямо удоволствие информираме Ви, че Tерминал 2 на летище София възобновява работа и ние отново можем да приемаме клиенти в офиса на терминала. Ще се радваме да ви видим!
20.03.2020 - Летище София
Като превaнтивна мярка Летище София затваря всички търговски обекти с изключение на аптеки, банки и хранителни магазини.
Това включва и нашите офиси на Терминал 1 и Терминал 2.
Top Rent A Car продължава да предлага услугите си на Летище София, като всички наши клиенти ще бъдат посрещани с шатъл бус пред терминала и откарвани до нашия офис намиращ се само на 2 минути разстояние.
При пристигане в зала Пристигащи, моля, позвънете на тел.: +359 700 89 050 или +359 890 170 170 и ще бъдете откарани с бус до нашия офис, където ще Ви бъде предоставен резервирания автомобил.
Благодарим Ви за разбирането!