Dacia Spring 27 kWh

Година на производство

Кратко ревю на Dacia Spring

Новата Dacia Spring под наем е градска кола, която съчетава обещанието на марката Dacia с предимствата на 100% електрически автомобил. Dacia Spring се предлага с пробег до 230 км (при комбиниран цикъл по WLTP). Oборудването включва климатик, мултимедийна система с навигация, USB порт за зареждане на вашия смартфон, ел. стъкла и огледала, също и камера за заден ход и задни сензори за паркиране.

Dacia Spring + NAVI 27 kWh EDAE
4 1 2 5 23
Рейтинг 70.3 % / 100 %
(33 ревюта)

Експертно мнение от Top Rent A Car

Този електрически SUV автомобил има всичко необходимо за градско пътуване, първокласна сигурност и комфорт. Батерията с капацитет 27,4 kWh е ключът към спокойствието - достатъчна е за почти едноседмично градско шофиране. Dacia Spring е оборудвана с кабел за зареждане на станция за бавен (AC) заряд. Много ниски експлоатационни разходи, нулеви емисии, без шум и смог.

Защо да наемете електромобил под наем?

Защо да наемете електрически автомобил под наем

Зареждане на Dacia Spring

Батерията е с използваем капацитет 26.8 kWh. Електромобилът е снабден с вътрешно зарядно, което предлага AC зареждане с мощност до 2.3 kW. От битовата електрическа мрежа се зарежда напълно за 11 часа. Ако зареждате от обществената мрежа, на AC станция би ви отнело 4-6 часа, а на DC станция около 1 час.

Конекторите, с които разполага Dacia Spring са:
- за бавно зарядна станция AC - Тип 2
- за бързо зарядна станция DC - CCS

*Имайте предвид, че времето за зареждане може да варира значително от типа и мощността на зарядната станция, както и от външната температура.

Технически характеристики

Марка Dacia Капацитет на батерията 27.4 kWh (използваем 26.8 kWh)
Модел Spring Максимален пробег (WLTP) 230 км*
Тип на купето SUV Максимална скорост 125 км/ч
Гориво Електричество Среден разход 13.9 kWh /100 км
Брой места 4 Ускорение от 0 до 100 км/ч 19.1 сек  
Брой врати 5 Мощност 33 kW (44 к.с.)  
Обем на багажника 300–1100 л Тегло 1045 кг
Задвижване Предно

*Обърнете внимание, че пробегът варира в зависимост от скоростта, стила на шофиране, състоянието на пътя и метеорологичните условия.

Видео

Ревюта

Прочетете повече