Коли под наем Летище Варна

Откъде най-бързо и лесно да наемете автомобил на летище Варна

Коли под наем летище Варна

Град Варна е предпочитана туристическа дестинация с много забележителности, които бихме препоръчали на всеки турист да посети. Наричана още "Морската столица" на България, градът се развива като една от най-предпочитаните летни дестинации, за което допринася наличието на международно летище. То е много удобно за всички, желаещи да посетят Черноморието ни директно със самолет, а услугата кола под наем от летище Варна прави придвижването в града до забележителните места в града или до курортите изключително лесно, бързо и приятно.

От Top Rent A Car Ви предлагаме разнообразие от автомобили, които може да наемете директно на летището в град Варна и курортите. Може да резервирате Вашата кола от формата за резервации или да ни се обадите на национален рент а кар телефонен номер.

От 2003та предлагаме рентакар услуги на територията на летище Варна и страната. През 2010та Top Rent A Car откри и офис на Летище Варна. Офисът се намира на изключително удобно място, до бюро Информация. Тук може да резервирате автомобил, както и да вземете или върнете този, който вече сте резервирали. Може да запазите Вашия автомобил под наем директно в зала Пристигащи, онлайн чрез формата ни за резервации или на национален рент а кар телефон: 0700 89 050.

Рент а кар във Варна

Коли под наем на летище Варна от Top Rent A Car

Терминалът на летище Варна обслужва още безмитен магазин, кафене, заведение за бързо хранене, ВИП зала, АТМ, безплатен безжичен интернет достъп и други. В зала пристигащи ще откриете и офисът на Top Rent A Car Летище Варна, предлагащ богато разнообразие от автомобили. Предлагаме безплатна доставка в града и района, можете да вземете автомобил директно във Вашия хотел!


Процесът по наемане на автомобил на летище Варна обикновено отнема около 15 минути. Ние от Top Rent A Car Ви съветваме да резервирате автомобил предварително, тъй като това ще Ви гарантира наличието на свободен автомобил за Вашия наемен период. Свържете се с нас онлайн през сайта или на някой от посочените контакти. Нашите колеги с удоволствие ще Ви съдействат при нужда от консултация и изготвяне на избраната от Вас оферта за наемане на автомобил. Не забравяйте, че компания Top Rent A Car предлага различни промоции за коли под наем по всяко време на годината, за които може да следите на нашия сайт.

Автомобил под наем в летище Варна

С кола под наем от летище Варна можете да се възползвате и от специалните ни предложения за допълнителни екстри – навигационна система и 3G Wi-Fi интернет, за да бъдете винаги свързани.

Защо да изберете рент а кар на летище Варна?

Top Rent A Car предлага доставки и трансфери до всички български летища, както и в съседните страни. Предлагаме изключително изгодни предложения за автомобили под наем - атрактивни цени и избраната от Вас марка автомобили.

Летният сезон е най-натоварен за летище Варна. Затова Ви препоръчваме - направете Вашата резервация на автомобил от летище Варна предварително.