Коли под наем Летище Бургас

Откъде най-бързо и лесно да вземете кола под наем на летище Бургас

Коли под наем летище Бургас

Бургас е най-големият град в Югоизточна България и е една от най-предпочитаните туристически дестинации в страната, тъй като се намира на Черноморието, а и за удобство там се намира второто по натовареност българско летище за страната.

Ние от Top Rent A Car Ви предлагаме коли под наем на летище Бургас. По желание предоставяме и услугата доставка на автомобил под наем на желана от клиента локация в Бургас, като избраната кола ще бъде на указаният от Вас час и адрес. Може да резервирате Вашата кола под наем онлайн от формата за резервации или да на национален рент а кар номер: +359 700 89 050.

Ако искате да се насладите на града, и да посетите уникалните забележителности, както и курортните комплекси, то най – удобният начин е да се обърнете към Top Rent A Car и да вземете автомобил под наем от Летище Бургас. А за тези, които не познават града добре, предлагаме към автомобила под наем да вземете и GPS система.

От 2003та компания Top Rent A Car предлага рентакар услуги на територията на Бургас и страната. Офисът ни на летището се намира в зала пристигащи. Тук може да резервирате автомобил, както и да вземете нов или върнете този, който вече сте ползвали. Може да запазите Вашата кола под наем чрез формата ни за резервации или по телефон.

Автомобили под наем Бургас

Коли под наем на летище Бургас от Top Rent A Car

Ако пристигате със самолет в Бургас, вече сте отседнали в града или някой от курортите в района, не пропускайте да резервирате автомобил за Вашия престой. Това ще улесни изключително много Вашето придвижване в града и към прекрасните морски курорти. За удобство можете да посетите офиса на Top Rent A Car на летището в Бургас в зала пристигащи. Можете да се свържете с нас на посочените контакти, да резервирате автомобил на летище Бургас онлайн или на националния ни телефон. Предлагаме безплатна доставка в града и района, можете да вземете автомобил и директно във Вашия хотел!

Рент а кар летище Бургас

Top Rent A Car предлага огромно разнообразие от коли под наем на летище Бургас - от икономични градски автомобили до луксозни седани и джипове. Разгледайте автопарка ни от 1200 + нови автомобила и изберете най-подходящия за Вас!

Може да използвате летище Бургас като начална точка за Вашето пътуване по Черноморието и цялата страна. Процесът по наемане на автомобил на летище Бургас ще Ви отнеме около 15 минути, но Ви съветваме да резервирате автомобил предварително на нашия уебсайт или директно на национален номер: +359 700 89 050, тъй като това ще Ви гарантира наличието на свободен автомобил. Представител на компанията ще ви предостави нужната информация за приятното и безпроблемно ползване на услугата рент а кар на летище Бургас. Препоръчваме Ви да следите за различни промоции за коли под наем от летище Бургас, които Top Rent A Car предлага.

С кола под наем от летище Бургас можете да се възползвате и от специалните ни предложения за допълнителни екстри – навигационна система и 3G Wi-Fi интернет, за да бъдете винаги свързани.

Защо да изберете рент а кар на летище Бургас?

Ето няколко причини, поради които може да изберете Top Rent A Car:

  • удобен офис в зала пристигащи на летище Бургас;
  • разнообразие от коли под наем;
  • с наличен автомобил можете по-организирано да разгледате Бургас и региона;
  • допълнителни удобства като GPS, 3G и др.;
  • доставки до желан от Вас адрес;
  • трансфери до всички български летища;
  • възможност за наемане на кола от едно място и връщането и в друг офис на фирмата (разполагаме общо с 13 офиса в страната) и др.