Коли под наем в Златни пясъци

Откъде най-бързо и лесно да наемете кола в Златни пясъци?

коли под наем Златни пясъци

Златни пясъци е перфектна дестинация с бърз и лесен достъп с коли под наем, идеална за разходка и плажуване от Варна. Курортът е и чудесна начална точка за разглеждане на забележителностите по северното крайбрежие с автомобил под наем. В близост с коли под наем в Златни пясъци могат да бъдат посетени и множество интересни забележителности: историческата крепост Калиакра, езерото Дуранкулак, Мидената ферма както и „рок столицата на България” – Каварна. Удобната офис локация за коли под наем в Златни пясъци на Top Rent A Car прави наемането на кола изключително лесно, бързо и удобно!

Може да използвате Златни пясъци, като начална точка за Вашето пътуване с кола под наем по северното Черноморие. Top Rent A Car предлага и директни доставки до всички морски, зимни и голф курорти в България. Ако имате нужда от повече информация относно доставките и трансферите, които предлагаме, моля разгледайте страницата ни с Допълнителни Услуги.

Коли под наем в Златни пясъци от Top Rent A Car

Ако сте отседнали в перлата на северното Черноморие - Златни пясъци, не пропускайте да резервирате автомобил, за да бъде по-пълноценна почивката Ви. Може да направите това от формата за онлайн резервации отляво на тази страница. Разполагаме с офис в к.к. Златни пясъци, в началото на комплекса, до Полицията. Заповядайте в офиса ни, или резервирайте на тел.: +359 700 89 050. Предлагаме безплатна доставка до Вашия хотел!


коли под наем Златни пясъци

    Top Rent A Car разполага с един офис в курорта, но извършва доставки на коли под наем до всяка точка на северното Черноморие и страната:
  • Офис за коли под наем в Златни пясъци се намира на самия вход на курорта до КПП и полицията. Този офис предоставя бързи и удобни рент а кар услуги в Златни пясъци за всички желаещи да наемат автомобил на място.
  • Офисът за коли под наем в Златни пясъци обслужва и всички останали курорти по северното черноморие.
  • Всички офиси на Top Rent A Car можете да видите тук.

Може да използвате Златни пясъци като начална точка за Вашето пътуване към планината, морето или в цялата страна. Наемането на автомобил ще Ви отнеме около 15 минути, но Ви съветваме да си резервирате автомобил предварително на нашия уебсайт или директно на национален номер: +359 700 89 050, тъй като това ще Ви гарантира налична свободна кола за Вашия период. Нашите колеги ще Ви съдействат с удоволствие при нужда от консултация и изготвяне на оферта на място или по телефона. За да улесните процедурата по наемане Top Rent A Car предлага различни промоции за коли под наем в Златни пясъци по всяко време на годината, налични на нашия сайт. Ако пътувате от Варна, Top Rent A Car има офиси за коли под наем на летище Варна, центърът на града и Златни пясъци, откъдето може да наемете своя автомобил на място. С кола под наем можете да се възползвате и от специалните ни предложения за допълнителни екстри – навигационна система и 3G Wi-Fi интернет, за да бъдете винаги свързани.

Защо да изберете рент а кар в Златни пясъци?

коли под наем Златни пясъци

Златни пясъци е уникален морски курорт – най-големият на Северното черноморие. Предлага всичко необходимо за перфектна лятна почивка - отлични хотели, ресторанти, магазини, козметични студия, прекрасни плажове и много други, които ще направят престоя Ви там чудесен и незабравим. Можете лесно да посетите Златни пясъци и региона, като използвате нашите рент а кар услуги в Златни пясъци и офиса ни там, или Ви доставим автомобил до всяка точка на Северното черноморие. Голямото международно летище Варна, прави курортът леснодостъпен и предпочитан за туристи от цял свят през летния сезон.