Top Rent A Car - Летище Пловдив

Top Rent A Car обслужва ежедневно клиенти на летище Пловдив. Независимо от липсата на рент а кар офиси в зала Пристигащи, ние посрещаме десетки пътници на ден с усмивка. Ще се радваме да срещнем и Вас!
Когато пристигнете на летището, може да бъдете сигурни, че ние ще ви очакваме там. Огледайте се в зала Пристигащи за наш служител с униформа в син цвят и отличителни фирмени знаци.

Въпреки по-голямото разстояние между града и летището (около 12 км), наемането и връщането на автомобил под наем, е без допълнителна такса за доставка.

Къде ще ме посрещнете?

Наш служител ще Ви очаква в зала Пристигащи.

Горещо Ви препоръчваме да си направите предварителна резервация, за да си гарантирате наличност.

GPS: 42.0758212,24.8477491
Работно време: Обслужваме клиенти на Летище Пловдив денонощно.

При резервация за летище Пловдив в часовия диапазон от 19:01 до 08:29 в цената е включена такса „Late service fee” (Такса "Късно обслужване”).
Молим да обърнете внимание, че ако при първоначалното резервиране са посочени часове на вземане и/или връщане на автомобила различни от горе посечените диапазони и в последствие настъпи промяна на часовете и те попадат в по-горе посочените, се начислява допълнителна такса “Late service fee“ от 24 € с ДДС за всяко предаване и/или приемане на автомобила.

0700 89 050 (национален телефон)
0890 170 170 (мобилен телефон)

Ще Ви обслужи:

Денис Танев
Денис Танев
Петко Димитров
Петко Димитров
Димитър Пенев
Димитър Пенев
Надежда Пепелянкова
Надежда Пепелянкова

Снимки