Коли под наем Летище София

Откъде най-бързо и лесно да вземете кола под наем на летище София

Коли под наем летище София

Предлагаме Ви автомобили под наем на летище София от Top Rent A Car, както и до хотел или адрес в град София. Може да резервирате Вашата кола от формата за резервации, или да ни се обадите на национален номер: +359 700 89 050. Top Rent A Car разполага с офиси на Терминал 1 и Терминал 2 - Зала Пристигащи, откъдето бързо и лесно можете да наемете.

Летище София е много удобно за всички пристигащи в столицата и страната, а услугата наем на автомобил прави придвижването в града и региона изключително лесно и удобно. Това е и причината Летище София да е със статута на основното летище в страната и ключова локация за много пристигащи туристи.
Не на последно място, София е предпочитана туристическа дестинация, с интересни места, които можете да разглеждате в продължение на дни като най-лесния и удобен начин да го направите е да вземете автомобил от Летище София. Благодарение на международното летище София претърпя бърз растеж през последните години. В модерният град на едно място са събрани толкова много интересни места, които можете да посетите, че най-добрият и лесен начин да го направите е да наемете кола от Top Rent A Car летище София.

Поради добрите си условия за бизнес и почивка, както и лесен достъп от летище София до зимните курорти, локацията е изключително посещавана целогодишно. С помощта на коли под наем от летище София можете лесно и бързо да достигнете до всяка точка на страната. Летището е много натоварено през цялата година с безброй полети от и до Обединеното Кралство, Ирландия, Германия, Австрия, Русия, Украйна, Беларус, Полша и Турция и много други. Изпълняват се и редовни вътрешни полети до другите летища в страната, които позволяват на пътниците да избират полети в по-широк времеви спектър.

Автомобили под наем летище София

Коли под наем на летище София от Top Rent A Car

Ако пристигате със самолет на летище София, или вече сте отседнали в хотел, не пропускайте да резервирате автомобил за Вашия престой в града, независимо дали сте там на бизнес посещение или почивка. Автомобилът под наем от летище София ще улесни изключително Вашето придвижване в града и района. Можете да резервирате кола от формата за онлайн резервации. Разполагаме с офис на летището в София. Заповядайте в офиса ни, или резервирайте на тел.: +359 700 89 050, разполагаме с два офиас на летище София - на Терминал 1 и на Терминал 2 - в Зала пристигащи. Предлагаме и доставка до Вашия хотел!

Коли под наем в София

Top Rent A Car предлага и услугата паркинг на летище София. Терминалът на летището обслужва безмитен магазин, кафене, заведение за бързо хранене, ВИП зала, АТМ, безплатен безжичен интернет достъп, стаи за майки с деца и специални съоръжения за пътници с намалена подвижност и други.
Може да използвате летище София като начална точка за Вашето пътуване в цялата страна, зимните или летните курорти в страната. Процесът по наемане на автомобил на летище София ще Ви отнеме около 15 минути, но Ви съветваме да си резервирате автомобил предварително на нашия уебсайт или директно на национален номер: +359 700 89 050, тъй като това ще Ви гарантира наличието на свободен автомобил за Вашия наемен период. Нашите колеги с удоволствие ще Ви съдействат при нужда от консултация и изготвяне на оферта на място от офиса ни в София или по телефона. За да улесните процедурата по наемане Top Rent A Car предлага различни промоции за коли под наем от летище София по всяко време на годината, налични на нашия сайт. Ако пътувате от София, Top Rent A Car има офис за коли под наем на летище София, откъдето може да наемете своя автомобил на място. С кола под наем от летище София можете да се възползвате и от специалните ни предложения за допълнителни екстри – навигационна система и 3G Wi-Fi интернет, за да бъдете винаги свързани.
Коли под наем в София


Защо да изберете рент а кар на летище София?

  • Удобни офис локации - летище София - Терминал 1 и Терминал 2.
  • Top Rent A Car предлага доставки и трансфери до всички български летища, както и на съседните страни. Не забравяйте да наемете кола от Top Rent A Car. Използвайте резервационната форма вляво. Top Rent A Car има офис на летището - Терминал 1 и Терминал 2 - Зала Пристигащи.
  • Можете лесно да разгледате София региона, като използвате нашите рент а кар услуги на летище София и офиса ни на летище, или Ви доставим автомобил директно до всяка точка на града или региона. Голямото международно летище София, прави града леснодостъпен и предпочитан за посетители от цял свят през цялата година.

коли под наем в София
Коли под наем от Top Rent A Car