Top Rent A Car е оценена като „№1 компания за коли под наем в България“*

Доволни клиенти

Висока удовлетвореност на клиентите

Защо да правите компромис, когато избирате компания за коли под наем? Ние ви гарантираме високо ниво на удовлетвореност и можем да го докажем!

★ Оценена №1 от реални клиенти

Нашето 100%-во доказателство за високото ниво на обслужване и удовлетвореност са отзивите от клиентите ни. Към момента използваме комбинирана система от собствени и независими методи за измерване на удовлетвореността. Посетете линковете по-долу за повече информация и преглед на реални ревюта.

* Според проучване на Euromonitor International за 2021 година, Top Rent A Car е на първо място в България по пазарен дял с 44.5% в бранша за коли под наем.

★ Над 9500 ревюта в независими сайтове за ревюта, над 91% препоръка!

Нашата връзка с клиента не приключва в края на наема!
Тайната на висококачественото обслужване от Top Rent A Car се крие в допитването до клиентите ни за техните мнения и препоръки след наема. През последните години успяхме да натрупаме над 9500 потребителски отзива в независими сайтове за оценяване на компании, като над 91.5% от клиентите заявяват, че биха използвали отново услугите ни и ще ни препоръчат на техни близки и приятели. Прочетете повече по-долу:

ReviewCentre.com ReviewCentre.com
9 от 10 клиента биха ни препоръчали на близки и приятели
Прочетете всички ревюта тук >>

Google.com Google Local Reviews
9 от 10 клиента биха ни препоръчали на близки и приятели
Прочетете всички ревюта тук >>

trustpilot.com Trustpilot.com
8 от 10 клиента биха ни препоръчали на близки и приятели
Прочетете всички ревюта тук >>

tripadvisor.com Tripadvisor.com
9 от 10 клиента биха ни препоръчали на близки и приятели
Прочетете всички ревюта тук >>

Travelers Choice Top Rent A Car

През изминалите 5 години спечелихме престижната награда на Tripadvisor.com - Traveler's Choice. Тя се връчва на места за настаняване, атракции или доставчици на услуги, които постоянно получават страхотни отзиви от своите клиенти. Обикновено спечелилите този приз се нареждат в Топ 10 в класациите на платформата в дадена сфера и са най-препоръчани от реални клиенти, използвали услугите им.

★ 220 000+ клиента, 19+ години на пазара

Top Rent A Car е основана през 2003 г. във Варна, България. До момента сме предоставили рент-а-кар услуги на над 220 000 клиенти. Повечето от тях останаха лоялни на марката ни и ни избират отново и отново, когато имат нужда от качествена рент-а-кар услуга. Фирмата ни е водещ работодател в България към 2022 година с над 160 служители.

★ 24/7 Клиентско обслужване

Стремим се да поддържаме добра комуникация с нашите клиенти преди, по време и след наем на автомобил. Денонощно, 365 дни в годината, екипът ни е на разположение, готов да съдейства. Свържете се с нас на националния ни телефон 0700 89 050 или 0890 170 170. Други начини да се свържете вижте в страницата ни с контакти >>

★ Не забравяйте и социалните канали

С повече от 19 000 последователи в социалните мрежи и хиляди читатели на блога ни, се стараем винаги да предоставяме актуална информация от кухнята на компанията ни, полезни съвети и новини, свързани с пътуване и почивка. Последвайте ни!