Top Rent A Car е оценена като "№1 компания за коли под наем в България"

Висока удовлетвореност на клиентите

Защо да правите компромис когато избирате компания за коли под наем? Ние ви гарантираме високо ниво на удовлетвореност и можем да го докажем!

★ Оценена №1 от реални клиенти

Нашето 100%-во доказателство за високото ниво на обслужване и удовлетвореност са отзивите от клиентите ни. Към момента използваме както собствена, така и независими системи за измерване на удовлетвореността. Посетете линковете по-долу за повече информация и ревюта.

★ Над 3000 ревюта, над 92% препоръка!

Винаги се допитваме до клиентите ни за тяхното мнение и препоръки. Само за година натрупахме над 3000 отзива от клиенти, като над 92% от всички тях заявяват, че биха използва отново услугите ни и ще ни препоръчат на техни близки и приятели. Прочетете повече по-долу:

ReviewCentre.com ReviewCentre.com
9 от 10 клиента биха ни препоръчали на близки и приятели
Прочетете всички ревюта тук >>

Otzovik.com Otzovik.com
9 от 10 клиента биха ни препоръчали на близки и приятели
Прочетете всички ревюта тук >>

Top Rent A Car TopRentACar.bg/reviews
9 от 10 клиента биха ни препоръчали на близки и приятели
Прочетете всички ревюта тук >>

Водещ сайт за ревюта Независим уебсайт за ревюта
8 от 10 клиента биха ни препоръчали на близки и приятели
Прочетете всички ревюта тук >>

★ 150 000+ клиента, 14 години на пазара

Top Rent A Car е основана през 2003г. във Варна, България. До момента сме предоставили рент-а-кар услуги на повече от 150 000 клиента. Повечето от тях останаха лоялни на марката ни и ни избират отново когато имат нужда от качествена рент-а-кар услуга.

★ 24/7 Клиентско обслужване

Стремим се да поддържаме добра комуникация с нашите клиенти преди, по време и след наем на автомобил. Денонощно, 365 дни в годината, екипът ни е на разположение, готов да съдейства. Свържете се с нас на националния ни телефон 0700 89 050 или 0890 170 170. Други начини да се свържете вижте в страницата ни с контакти >>

★ Не забравяйте и социалните канали

С повече от 11000 последователи в социалните мрежи и хиляди читатели на блога ни, се стараем винаги да предоставяме актуална информация от кухнята на компанията ни, полезни съвети и новини свързани с пътуване и почивка. Последвайте ни!