Товарни бусове под наем в София

Откъде най-бързо и лесно да вземете товарни бусове под наем в София

Товарни бусове под наем в София

Top Rent A Car Ви предлага различни видове товарни бусове под наем в София, както и доставка до адрес в града и целия регион. Разполагаме с офис на летище София между двата терминала, откъдето можете да наемете товарен бус и микробус. За удобство фирмата предлага на своите клиенти безплатен шатъл бус на терминала, който ще Ви закара до офиса ни на летището.

Ако се нуждаете от товарна кола или бус в София, можете да резервирате онлайн на нашия сайт, по имейл или на национален телефон 0700 89 050. Можете да разгледате предлаганите от нас товарни бусове в София. Предварително може да се свържете с наш служител за повече информация относно особеностите на товарния автомобил, който искате да наемете и специална оферта на достъпни цени. Можете да наемете товарен автомобил от София дори и ако планувате пътуване извън страната. Цената се определя в зависимост от дните на наема в комбинация с изминатите километри. Ако вземете автомобил за повече време, бихме могли да Ви изготвим индивидуална преференциална цена. Имайте предвид също така, че имаме различни опции за пътуване в чужбина с товарен бус още от летище София или от града.

Товарни бусове под наем в София

Ако пристигате със самолет най-удобно ще Ви бъде да наемете товарен бус директно от нашия офис на летище София, да резервирате от формата онлайн или да се свържете с нас на националния телефонен номер.

С наем на натоварен бус от Top Rent A Car ще се справяте отлично във Вашия бизнес и ще имате надежден партньор.
Предлагаме лекотоварни и товарни коли под наем в София на изгодни цени, които могат да бъдат наети директно от нашия офис или да бъдат доставени до посочен адрес.

Товарни бусове под наем в София от Top Rent A Car

Товарните бусове и микробуси под наем в София изключително много ще подпомогнат Вашата работа, ако ще пътувате или превозвате продукти, стоки или багаж. Top Rent A Car Ви предлага автомобили, бусове и микробуси с различна товаровместимост, което Ви дава възможност да наемете точно този бус, от който имате нужда. Всички наши товарни камиони са нови, комфортни, технически изправни и снабдени с всички необходими екстри, осигуряващи Ви удобно и безпроблемно пътуване.

Top Rent A Car предлага разнообразие от товарни микробуси и бусове под наем в София. Можете да разгледате и изберете Вашия товарен бус под наем на страницата ни за товарни автомобили и бусове под наем. С такъв автомобил можете лесно да се придвижвате навсякъде, в страната и извън нея.
Самият процес по наемане на място ще отнеме около 15 минути, но Ви съветваме да резервирате изгоден товарен автомобил или бус предварително на нашия уебсайт или директно на телефон +359 700 89 050, тъй като това ще Ви гарантира наличието на свободна кола. Служителите на Top Rent A Car ще Ви предложат пълна застраховка и асистанс, което ще Ви гарантира добро и приятно пътуване в страната и чужбина! С товарни бусове под наем в София можете да се възползвате и от специалните ни предложения за допълнителни екстри – навигационна система, 3G Wi-Fi интернет, туристически гид, оперативен лизинг и т. н. Имайте предвид, че за редовни клиенти предлагаме специални промоции и отстъпки.

Защо да изберете наем на товарни бусове в София от Top Rent A Car?

    Товарни бусове под наем в София от Top Rent A Car
  • нови автомобили и бусове;
  • различни класове;
  • размери според полезния товар;
  • професионално обслужване;
  • достъпни цени;
  • отлични условия за наем на товарни бусове в София;
  • изгодни програми и отстъпки за редовни клиенти;
  • удобни локации - в по-големите градове в България и на летищата в страната.