Коли под наем в Пловдив

Откъде най-бързо и лесно да вземете кола под наем в Пловдив?

Кола под наем Пловдив

Можете удобно и бързо да разгледате интересните забележителности в Пловдив и региона с колa под наем. Ако тук е началната точка на Вашето пътувате, Ви препоръчваме да наемете автомобил под наем от нашия офис или да заявите доставка до летище Пловдив или друг адрес. За резервация на автомобил използвайте формата ни за резервации онлайн или се свържете с нас на посочените контакти.

Ако имате нужда от повече информация относно доставките и трансферите, които предлагаме, разгледайте страницата ни с Допълнителни Услуги.

Коли под наем в Пловдив от Top Rent A Car

Ако сте отседнали в красивия европейски град Пловдив, не пропускайте да резервирате автомобил за Вашия престой, независимо дали сте там на бизнес посещение или почивка. Автомобилът в Пловдив изключително много ще улесни Вашето придвижване в града и целия регион. Можете да резервирате кола от формата за онлайн резервации отляво на тази страница. Заповядайте в офиса ни или резервирайте автомобил в Пловдив на тел. +359 700 89 050. Предлагаме доставка до Вашия хотел!

Автомобили под наем в Пловдив

Top Rent A Car разполага с един офис в района, но извършва доставки на коли под наем до всяка точка на страната. Всички офиси на Top Rent A Car можете да видите тук.

Може да използвате Пловдив като начална точка за Вашето пътуване към зимните курорти, планината или в цялата страна. Процесът по наемане на автомобил в Пловдив ще Ви отнеме не повече от 15 минути, но Ви съветваме да резервирате автомобил предварително на нашия уебсайт или директно на национален номер: +359 700 89 050 - това ще Ви гарантира налична свободна кола за Вашия период. Нашите колеги ще Ви съдействат с удоволствие при нужда от консултация и изготвяне на оферта на място от офиса ни или по телефона. Фирма Top Rent A Car предлага различни промоции за коли под наем в Пловдив по всяко време на годината. Не забравяйте да следите за ПРОМО кодове в ежеседмичните ни бюлетини или в нашите социални профили - те носят допълнителни отстъпки при резервация на автомобил.

Заедно с колата можете да се възползвате и от специалните ни предложения за допълнителни екстри – навигационна система и 3G Wi-Fi интернет.

Защо да изберете рент а кар в Пловдив?

Наем на автомобили в Пловдив

Пловдив е модерен и красив европейски град, посещаван от много туристи ежегодишно. Възползвайте се от нашите рент а кар услуги в Пловдив, това ще направи посещението Ви още по-приятно, а придвижването - по-лесно. Ето някои причини защо да изберете нас:

  • Богат избор - над 1800 автомобила;
  • Изгодни цени;
  • Най-добри условия;
  • Удобни офис локации за рент а кар услуги;
  • Промоции, преференции, томболи и т.н.
Top Rent A Car в Пловдив
Коли под наем в Пловдив от Top Rent A Car