Nissan Leaf 36 kWh

Година на производство


Кратко ревю на Nissan Leaf

Nissan Leaf е най-усъвършенстваният електромобил в своя клас. Той предоставя интелигентен начин да се насладите на тръпката от шофирането. Емблематичните му извити линии, просторният интериор и модернизираните технологии, като функцията e-Pedal за ускоряване, намаляне и спиране с едно просто движение, превръщат управлението на Leaf във вълнуващо преживяване. Енергийно ефективният дизайн на Nissan Leaf осигурява комфортно и тихо пътуване.

Експертно мнение от Top Rent A Car

Електромобил Nissan Leaf под наем предлага технология с набор от режими на шофиране, адаптивен круиз контрол и мощност от 147 к. с. при нулеви емисии. Насладете се на новата развлекателна система с 8-инчов сензорен екран с вградена навигация, камера за задно виждане, предупреждение за напускане на лентата, интелигентно аварийно спиране с автоматично разпознаване на пешеходци, асистент за дълги светлини и много други.

Защо да наемете електромобил под наем?

Защо да наемете електрически автомобил под наем

Зареждане на Nissan Leaf

Батерията е с използваем капацитет 36 kWh. Електромобилът е снабден с вътрешно зарядно, което предлага AC зареждане с мощност до 7 kW. От битовата електрическа мрежа се зарежда напълно за 21 часа. Ако зареждате от обществената мрежа, на AC станция би ви отнело до 7 часа и 30 мин., а на DC станция около 60 мин.

Конекторите, с които разполага Nissan Leaf са:
- за бавно зарядна станция AC - Тип 2
- за бързо зарядна станция DC - CHAdeMO

*Имайте предвид, че времетраенето зависи от условията на зареждане, включително тип и състояние на зарядното устройство, температурата на батерията, както и температурата на околната среда в точката на зареждане. Посоченото време за бързо зареждане (DC станция) изисква използването на зарядно устройство от типа CHAdeMO.

Технически характеристики

Марка Nissan Капацитет на батерията 40 kWh (използваем 36 kWh)
Модел Leaf Максимален пробег (WLTP) 270 км*
Тип на купето Хечбек Максимална скорост 147 км/ч
Гориво Електричество Среден разход 16.5 kWh /100 км
Брой места 5 Ускорение от 0 до 100 км/ч 7.3 сек  
Брой врати 5 Мощност 110 kW (150 к.с.)  
Обем на багажника 435 л Тегло 1505 кг
Задвижване Предно

*Обърнете внимание, че пробегът варира в зависимост от стила на шофиране, превозвания товар, метереологичните условия или използването на отопление.

Видео

Галерия