Кола под наем в Балчик

Откъде най-бързо и лесно да вземете кола под наем в Балчик

Коли под наем Балчик

Балчик е малко, красиво курортно градче, сгушено под белите крайбрежни склонове. Освен спокойните и красиви плажове, той предлага и бърз и лесен достъп до всички интересни забележителности с коли под наем в Балчик. Намира се на 40 км от Морската столица и на 20 км от Каварна, което е късо разстояние, ако се придвижвате с кола. Можете да поръчате доставка на кола под наем или трансфер до хотела, в който сте отседнали в Балчик. Офисът за коли под наем на Top Rent A Car обслужва всички курорти в района и по северното Черноморие, но можете да наемете автомобил и директно от нашия офис.

Изключително удобната офис локация за наем на кола в Балчик от Top Rent A Car прави вземането на кола изключително бързо, лесно и удобно!

Може да използвате Балчик, като начална точка за Вашето пътуване с кола под наем по северното Черноморие. Top Rent A Car предлага и директни доставки до всички морски, зимни и голф курорти в България. Ако имате нужда от повече информация относно доставките и трансферите, които предлагаме, моля разгледайте страницата ни с Допълнителни Услуги.

Коли под наем в Балчик от Top Rent A Car

Ако сте отседнали в прекрасния черноморски град Балчик, не пропускайте да резервирате автомобил, за да бъде по-пълноценна почивката Ви. Автомобилът под наем в Балчик изключително много ще улесни Вашето придвижване в града и региона. Може да направите това от формата за онлайн резервации отляво на тази страница. Офисът ни за коли под наем в Балчик се намира на ул. Черно море 69, което е на минути от центъра на града и плажа. Заповядайте в офиса ни, или резервирайте на тел.: +359 700 89 050. Предлагаме и доставка до Вашия хотел в Балчик и района!


Наем на автомобили в Балчик
    Top Rent A Car разполага с един офис в самия град, но извършва доставки на коли под наем до всяка точка на северното Черноморие:
  • Офисът за коли под наем се намира на много удобна локация - на няколко минути от плажа и централната част на града. Този офис предоставя бързи и удобни рент а кар услуги в Балчик - за всички желаещи да наемат автомобил на място.
  • Top Rent A Car разполага с още няколко офиса за коли под наем в региона. Най-близките офиси от където можете да наемете автомобили са в Златни пясъци, центърът на Варна и летище Варна. Всички офиси на Top Rent A Car можете да видите тук.

Може да използвате Балчик като начална точка за Вашето пътуване по морското крайбрежие, планината или в цялата страна. Наемането на автомобил в Балчик ще Ви отнеме около 15 минути, но Ви съветваме да си резервирате автомобил предварително на нашия уебсайт или директно на национален номер: +359 700 89 050, тъй като това ще Ви гарантира налична свободна кола за Вашия период. Нашите колеги ще Ви съдействат с удоволствие при нужда от консултация и изготвяне на оферта на място или по телефона. За да улесните процедурата по наемане Top Rent A Car предлага различни промоции за коли под наем в Балчик по всяко време на годината, налични на нашия сайт. С кола под наем можете да се възползвате и от специалните ни предложения за допълнителни екстри – навигационна система и 3G Wi-Fi интернет, за да бъдете винаги свързани.

Защо да изберете рент а кар в Балчик?

Автомобили под наем в Балчик
  • Балчик е изключително красив курортен град, много харесван заради приятната си атмосфера и красива архитектура, в комбинация с прекрасни природни дадености. Можете да се насладите на всички забележителности на града, като се възползвате от нашите качествени услуги.
  • Има всичко необходимо за да Ви осигури прекрасна лятна почивка - хубави хотели и къщи за гости, ресторанти, магазини, козметични студия, прекрасни плажове и други, които ще направят престоя Ви там чудесен и незабравим. Можете лесно да посетите Балчик и региона, като използвате нашите рент а кар услуги в Балчик и офиса ни там, или Ви доставим автомобил до всяка точка на северното Черноморие.