Коли под наем във Варна

Откъде най-бързо и лесно да наемете кола във Варна?

Рент а кар Варна

Ако планирате да посетите Варна, може да вземете кола под наем. Фирма Top Rent A Car предлага богато разнообразие от автомобили, между които може да избирате. Наемете през формата ни за резервации на коли под наем отляво или посетите някой от офисите ни във Варна.

Top Rent A Car разполага с два офиса в града:

  • Офис Варна Център (ул. Цар Освободител 17 А) - идеален за туристи, пристигнали в града с влак или автобус, желаещи да се възпозлват от услугата коли под наем във Варна от Top Rent A Car .
  • Офис Летище – един от основните офиси на компанията, който обслужва множество клиенти целогодишно. Офисът разполага с голям автопарк на летището и в близост до него, за да може да предложи услугата на всеки клиент, без значение дали има предварителна резервация или просто търси автомобили под наем във Варна при пристигането си.
  • Всички офиси на Top Rent A Car можете да видите тук.Автомобили под наем Варна

Може да използвате Варна като начална точка за Вашето пътуване по Черноморието или всяка друга дестинация в страната. Процедурата по наемане ще Ви отнеме около 15 минути, но Ви съветваме да резервирате автомобил предварително на нашия уебсайт или директно на национален номер: +359 700 89 050, тъй като това ще Ви гарантира налична свободна кола. Нашите колеги ще Ви съдействат с удоволствие при нужда от консултация и изготвяне на индивидуална оферта на място или по телефона. За да улесните процедурата по наем, Top Rent A Car предлага различни промоции за автомобили под наем във Варна по всяко време на годината.


Автомобили под наем Варна

Морската столица е разположена в близост до много черноморски курорти, до които бързо и лесно може да се достигне с рент а кар от Варна. Top Rent A Car предлага и директни доставки до всички морски, зимни и голф курорти в България. В случай, че не познавате района, но искате да разгледате колкото се може повече забележителности, Ви препоръчваме да резервирате и GPS навигация, а ако искате да сте непрекъснато в мрежата - бихте могли да заявите и 3G Wi-Fi. Ако имате нужда от повече информация относно доставките и трансферите, които предлагаме, разгледайте страницата ни с Допълнителни Услуги.

Защо да изберете рент а кар във Варна?

Наем на кола Варна
  • Можете лесно да посетите Варна и региона, като използвате нашите рент а кар услуги във Варна или където е удобно за Вас.
  • Варна е град с уникална архитектура, исторически забележителности и всички удобства за гостите ан града - хотели, ресторанти, магазини, козметични студия, кино центрове и много други, които ще направят престоя Ви там чудесен и незабравим.
  • Голямото международно летище, прави градът леснодостъпен и предпочитан за туристи от цял свят, а с автомобил под наем можете бързо и лесно да разгледате и обиколите района.

Rent a Car Варна
Наем на кола от Top Rent A Car