Вход за партньори

Become our partner

Партньорска програма на Top Rent A Car - онлайн и традиционно партньорство


МОДУЛ ЗА ОНЛАЙН РЕЗЕРВАЦИИ


Top Rent A Car е водещата национална компания за автомобили под наем. Предлагаме ви национална услуга и най-големия автопарк от нови автомобили в страната. Повече за компанията може да намерите в страниците За Нас и Удовлетвореност.

Предимства на модула

Подобрете функционалността и атрактивността на вашия интернет сайт. Осигурете на вашите посетители възможността да резервират автомобил под наем. Добавете нова функционалност с модула за онлайн резервации. Без никакви разходи от Ваша страна, за всяка осъществена резервация ще получавате комисионна печелейки от посещенията в интернет страницата Ви. Комисионната е фиксирана: 10% от цената на наема на автомобила (без ДДС) през зимния, 20% от цената на наема на автомобила (без ДДС) през летния сезон.

  • Добавяте нова онлайн услуга
  • Печелите пари за всяка резервация (Комисионната ни от 20% е може би най-високата за такъв тип партньорство към момента)
  • Лесна интеграция и персонализиране
  • Автоматично обработване
  • Админ панел за мониторинг на статистиките и комисионните Ви

Технология

Това е нашият най-нов модул. Създаден с java script технология, ще имате напълно респонсив, лесен за интеграция и персонализиране модул. Размера ще пасне независимо от резолюцията на сайта Ви. Информацията, наличностите, снимките и цените са винаги актуални. Интегрирахме 2 системи за плащане с висока защита на данните. Вашите посетители могат да плащат с кредитна карта и PayPal.

Партньорски админ панел

Следете вашите статистики, комисионни и плащания. Можете също и да персонализирате вашите модули и да създавате нови.


Co-branded модул


Избирайки този тип модул за онлайн резерваия, ще може да изберете и качите собствено лого, заглавие и под заглавие за процеса на резервацията. Целият процес ще премине под вашата марка. Препоръчваме Ви този начин на работа и интеграция на модула, за да могат вашите посетители да се възползват на 100% от функционалностите на нашият резервационен процес.

Co-branded модул, примери:


Респонсив дизайн - модула се променя според резолюцията


WHITE LABEL БАНЕРИ (НЕ БРАНДИРАНИ)


Още един начин да печелите от вашия сайт е като сложите банер за коли под наем. Водейки посетителите към toprentacar.bg където да направят резервация, те получават тракинг код, благодарение на който резервациите ще бъдат отчетени в партньорския Ви акаунт и ще получите до 20% комисионна

Top Rent A Car banner

Top Rent A Car banner Top Rent A Car banner

ТРАДИЦИОННО ПАРТНЬОРСТВО (ПОСРЕДНИЧЕСТВО)


Традиционното партньорство - посредничество, е подходящо за хотели, туристически агенции, агенции за недвижими имоти и др. Като партньор, Вие ще получавате комисионна за всяка осъществена резервация с ваши клиенти. Комисионната е различна според Вашия договор. Ако проявявате интерес към партньорската ни програма, изпратете ни запитване и наш представител ще се срещне в Вас.

  • Добавете нова услуга към портфолиото си
  • Печелете до 20% комисионна от всяка резервация
  • 24/7 Национална поддръжка
  • Надежден партньор - #1 оценена компания в България
Традиционно партньорство чрез посредничество

Посредничество на случаен принцип

При осъществена резервация без предварително сключен договор ще получите комисионна в размер до 20% от цената без ДДС.

Форма за запитване