Информация относно COVID-19

Коли под наем в София

Откъде най-бързо и лесно да наемете кола в София?

Рент а кар София

Ако планирате да посетите София, можете да наемете кола от Top Rent A Car. Ако все още не сте резервирали автомобил, може да го направите като използвате формата ни за резервации на коли под наем отляво или посетите някой от офисите ни за наем на автомобил в София.

Top Rent A Car разполага с два офиса в града,позиционирани на Летище София, но извършва доставки на коли до всяка точка на София и страната:

  • Офис Летище Терминал 2 и офис Летише Терминал 1- идеални за туристи, пристигнали в града със самолет, а за тези пристигнали с влак или автобус, желаещи да се възпозлват от услугата коли под наем в София, Top Rent A Car извършва доставки по предварителна заявка.
  • Офисите на летище обслужват и всички зимни курорти.
  • Всички офиси на Top Rent A Car можете да видите тук.

Може да използвате София като начална точка за Вашето пътуване към планината, морето или друга дестинация в цялата страна. Наемането на автомобил в София ще Ви отнеме около 15 минути, но Ви съветваме да си резервирате автомобил предварително на нашия уебсайт или директно на национален номер: +359 700 89 050, тъй като това ще Ви гарантира налична свободна кола за Вашия период. Нашите колеги ще Ви съдействат с удоволствие при нужда от консултация и изготвяне на оферта на място или по телефона. За да улесните процедурата по наемане Top Rent A Car предлага различни промоции за автомобили под наем в София по всяко време на годината, налични на нашия сайт.

Наем на автомобил София
София е най-големият град в България и същевременно една от най-компактните столици в Европа. Градът е посещаван както от бизнес туристи, така и от туристи, отправили се към морските ни курорти или ски курортите Банско и Боровец. Резервирайте Вашия автомобил онлайн през формата за резервации в сайта или по телефон. Ако имате нужда от повече информация относно доставките и трансферите, които предлагаме, моля разгледайте страницата ни с Допълнителни Услуги.


Защо да изберете рент а кар в София?

Офис - София
  • Можете лесно да посетите София и региона, като използвате нашите първокласни рент а кар услуги в София и офисите ни там или Ви доставим автомобил до всяка точка на страната. Голямото международно летище София прави градът леснодостъпен и предпочитан за туристи от цял свят ежедневно и целогодишно, а наемането на кола - бързо, лесно и удобно.
  • София е модерен европейски град, носещ в себе си неповторима атсмосфера благодарение на уникални исторически и културни забележителности в комбинация с красиви природни пейзажи, лесно достъпни с автомобил. Градът предлага всичко необходимо за всеки гост в него - хотели, ресторанти, магазини, козметични студиа, кино центрове и много други, които ще направят престоя Ви там чудесен и незабравим.

  • Кола под наем от летище София