Коли под наем в София

Откъде най-бързо и лесно да наемете кола в София?

Ако планирате да посетите София, можете да наемете кола от Top Rent A Car. Ако все още не сте резервирали автомобил, може да го направите като използвате формата ни за резервации на коли под наем отляво или посетите някой от офисите ни за наем на автомобил в София.

Top Rent A Car разполага с няколко офиса в София, позиционирани на Летище София и в града. Извършват се и доставки на коли до всяка точка на София и страната.

Рент а кар София
Офис Летище София, Терминал 2
Рент а кар София
Централен офис
Рент а кар София
Офис на бензиностанция Shell, до метростанция Ал. Малинов

 • Офисът на Top Rent A Car на Летище София е разположен в Терминал 2, зала Пристигащи и обслужва клиенти денонощно. Изключително удобен са за туристи, пристигнали в града със самолет.
 • През 2021 г. Top Rent A Car откри своя нов градски офис в София. Той се намира на удобно и комуникативно място - бул. Александър Малинов 31. В непосредствена близост до него е метростанция Александър Малинов. Това го прави изключително удобен за наем на кола от София, дори от пешеходци.
 • Можете да посетите и централния ни офис в София в близост до метростанция Софийска Света Гора и летището. Намира се на адрес ул. "Подпуручик Йордан Тодоров" 20 и само на 3 минути от метростанцията. Офисът е с лесен и бърз достъп, като предоставя голямо удобство поради близката му локация до летище София. Обслужва клиенти, които кацат на Терминал 1 и има безплатен шатъл бус до офиса. Предпочитан избор е също за корпоративните ни клиенти и при наемане на товарни бусове.
 • За всички пристигащи в София с влак или автобус, Top Rent A Car предлага услугата за доставка на автомобил под наем до локация, посочена от клиента.
 • Всички офиси на Top Rent A Car можете да видите тук.

 • Може да използвате София като начална точка за Вашето пътуване към планината, морето или друга дестинация в цялата страна. Наемането на автомобил в София ще Ви отнеме около 15 минути, но Ви съветваме да си резервирате автомобил предварително на нашия уебсайт или директно на национален номер: 0700 89 050, тъй като това ще Ви гарантира налична свободна кола за Вашия период.

  Рент а кар София
  Нашите колеги ще Ви съдействат с удоволствие при нужда от консултация и изготвяне на оферта на място или по телефона. За да улесните процедурата по наемане Top Rent A Car предлага различни промоции за автомобили под наем в София по всяко време на годината, налични на нашия сайт. София е най-големият град в България и същевременно една от най-компактните столици в Европа. Градът е посещаван както от бизнес туристи, така и от туристи, отправили се към морските ни курорти или ски курортите Банско и Боровец. Резервирайте Вашия автомобил онлайн през формата за резервации в сайта или по телефон. Ако имате нужда от повече информация относно доставките и трансферите, които предлагаме, моля разгледайте страниците ни с услуги.

  Кола под наем в София

  Защо да изберете рент а кар в София?

 • Можете лесно да посетите София и региона, като използвате нашите първокласни рент а кар услуги в София и офисите ни там или Ви доставим автомобил до всяка точка на страната. Голямото международно летище София прави градът леснодостъпен и предпочитан за туристи от цял свят ежедневно и целогодишно, а наемането на кола - бързо, лесно и удобно.
 • София е модерен европейски град, носещ в себе си неповторима атсмосфера благодарение на уникални исторически и културни забележителности в комбинация с красиви природни пейзажи, лесно достъпни с автомобил. Градът предлага всичко необходимо за всеки гост в него - хотели, ресторанти, магазини, козметични студиа, кино центрове и много други, които ще направят престоя Ви там чудесен и незабравим.