Renault Fluence


Кратко описание

Renault Fluence разполага с обем на двигателя от 1,6 л и мощност от 110 к.с., които го правят доста агресивен на пътя и позволяват пътуването на дълги разстояния да протича бързо и неусетно. Грация и стил лъхат от новата идентичност на седановия автомобил на Рено, който би бил чудесен избор за вашето пътуване.

Renault Fluence

Експертно мнение от  Top Rent A Car

Renault Fluence изпъква с  елегантния си  външен вид. Освен него, автомобилът ще Ви впечатли и с  мощния си 1.6-литров двигател, който е  110 к.с. Той достига от 0-100 км./ч. за 11,5 с., и в извънградски условия може да развие максимална скорост до  185 км/ч. Това го прави много удобен за бързо и  комфортно пътуване и на по-дълги разстояния. В него спокойно могат да пътуват до  5-ма пътника, а багажникът е достатъчно  голям за да събере прилично количество багаж.

Цялостна оценка : Renault Fluence предлага много иновативни технологии,  удобство, елегантна визия и  отлично поведение на пътя. Освен мощността си и екстрите, определено ще Ви харесат  простора на купето, размера на багажника, и добрия извънградски разход.

Автомобили от класа на Renault Fluence IDMR

Технически характеристики

Марка Renault Тип на купето Sedan
Модел Fluence Брой места 5
Брой врати 4 Макс. обем на багажника 500  л
Обем на резервоара 60 л

Видео

Галерия