Skoda Octavia


Кратко описание

Skoda Octavia разполага с обем на двигателя от 1,6 л и мощност от 110 к.с. Автомобилът е доста икономичен като за представител от този клас. Моделът е от последната трета генерация на Octavia. Размерите му са се увеличили в сравнение с предходния модел, което го прави го прави по-просторен за пасажерите. Багажникът също е по-голям и позволява повече багаж, когато пътуват няколко човека.

Skoda Octavia

Експертно мнение от  Top Rent A Car

Skoda Octavia изпъква с  елегантния си  външен вид. Освен него, автомобилът ще Ви впечатли и с  мощния си 1,6-литров двигател, който е  110 к.с. В извънградски условия бързо може да развие максималната допустима скорост,  която е 140 км/ч по автомагистрала. Пет местния седанов автомобил разполага с 4 врати и голям багажник. Подходящ е за семейни почивки с децата, както и за ваканция с приятели.  Удобен е и лесен за управление, има всички необходими екстри: климатик, аудио система, серво управление и много други.

Цялостна оценка : Skoda Octavia предлага много иновативни технологии,  удобство, елегантна визия и  отлично поведение на пътя. Освен мощността си и екстрите, определено ще Ви харесат  простора на купето, размера на багажника, и добрия извънградски разход.

Автомобили от класа на Skoda Octavia IDMR

Renault Fluence
Renault Fluence IDMR

Технически характеристики

Марка Skoda Тип на купето Sedan
Модел Octavia Брой места 5
Брой врати 4 Макс. обем на багажника 1580  л
Обем на резервоара 50 л