CITROEN Ami electric

Година на производство 2024

Кратко ревю на Citroen AMI

Един от най-атрактивните електромобили създавани някога вече е част от автопарка ни. AMI е компактен електрически микромобил, перфектен за градската среда. Най-голямото предимство при наем на AMI е, че c изключитлно малки размери, той е идеален за кратки пътувания в града. Също така наемателите на този автомобил ще могат да паркират БЕЗПЛАТНО в Синя и Зелена зона. Оборудван е с USB, панорамен покрив за комфорт по време на движение, а специалното място за ръчен багаж е практично допълнение за градската мобилност.

CITROEN Ami electric
2 0 1 3 23
Рейтинг 90.0 % / 100 %
(18 ревюта)

Експертно мнение от Top Rent A Car

AMI е уникален в своя клас - компактен, ефективен и практичен за употреба в градската среда. Изцяло електрически, този микромобил предлага удобство и нулеви емисии, което го прави отличен избор за кратки пътувания в града.

Защо да наемете електромобил под наем?

Защо си струва да наемете електромобил под наем

Зареждане на Citroen AMI

Зареждане до 100% за четири часа от стандартен контакт.Просот включете в рамката на пътническата врата кабел в стандартен домакински контакт и AMI ще се зареди напълно за 4 часа. Освен зареждането от стандартен контакт (220V) ,AMI може да се зарежда и общесвени зарядни станции или стенни зардяни модули с помоща на адаптер. 75 км пробег с едно зареждане.

Технически характеристики

Марка Citroen Капацитет на батерията 5,4 kW
Модел AMI Максимален пробег (WLTP) 75 км
Тип на купето Хечбек Максимална скорост 45 км/ч
Гориво Електричество Среден разход
Брой места 2 Ускорение от 0 до 100 км/ч   10 сек.
Брой врати 3 Мощност 8 kW  
Обем на багажника 400 л Тегло 483 кг
Задвижване

*Обърнете внимание, че пробегът варира в зависимост от стила на шофиране, превозвания товар или използването на отопление.

Видео

Галерия

Ревюта

Прочетете повече