Кой е най-подходящия автомобил за семейство?

Ван, SUV или комби: кой е най-подходящия автомобил за семейство?

Може би се чудите какъв тип автомобил би прилягал най-добре на вашите нужди и изисквания при семейна почивка. Къде Вие и децата Ви бихте се чувствали най-комфортно?
Затова сме подготвили за вас някой насоки, които ще Ви помогнат да се ориентирате и насочите към правилния избор.

С какво да се съобразите при избор на семеен автомобил:

  • Удобство;
  • Място за всички пътници;
  • Възможност за поставяне на детски столчета;
  • Гъвкаво вътрешното пространство. Да имате избор между повече багаж, повече седящи места или повече разстояние за пътниците;
  • Сигурност и надеждност на пътя;

Ван

7 местните ванове са подходящи за многочислени семейства тъй като разполагат с повече места за сядане, те са чудесна алтернатива за семейна ваканция. Това са автомобили, които предлагат много опции. Имате възможност да избирате между това да пътувате повече хора или да вземете повече багаж за сметка на допълнителните места. Пътуването с деца в такъв тип семеен автомобил е удобно и приятно. В автопарка си Top Rent A Car разполага с ванове от клас Opel Zafira или подобни.

Комби

Този клас автомобили са предпочитани както заради просторното багажно отделение, така и заради достатъчното място за пътниците. Подходящи са за 4-5 членно семейство с повече куфари. Ще се убедите колко лесно и удобно се пътува с просторните комбита и няма да има нужда да пестите от към багаж. Разгледайте нашите предложения от класовете: Renault Megane, Peugeot Partner и Opel Astra AUT.

SUV

Ако се нуждаете от по-голяма гъвкавост и автомобил пригоден за всякакви терени, то тогава най-подходящ за вашето семейство ще се окаже SUV. Това са безспорно най-мултифункционалните превозни средства. Те могат да осигурят комфорта и сигурното пътуване за вашето семейство. Има варианти с 5 и 7 места, както и просторно багажно пространство. Разгледайте нашите предложения от класовете: Nissan Qashqai и Hyundai Santa Fe.

За информация относно наличности и цени може се обърнете към отдел "Резервации" на телефон: 0700 89 050 или да направите запитване на: bookings@toprentacar.bg.