Opel Astra

Година на производство

Кратко ревю на Opel Astra

Opel Astra разполага с най-новите технологии и интелигентни интериорни детайли, които ви предоставят възможност да се наслаждавате на шофирането. Вградените системи за подпомагане на водача ви позволяват да се концентрирате върху пътя пред вас и ви помагат да избегнете всякакви инциденти. Astra е стилен хечбек под наем с богата функционалност, като например интегрираната цифрова аудиосистема и системата за разпознаване на пътни знаци.

Opel Astra DDMV
5 2 2 5 21
Рейтинг 94.6 % / 100 %
(136 ревюта)

Експертно мнение от Top Rent A Car

Компактният Opel Astra с ръчна скоростна кутия разполага с цифрово радио DAB+, LED адаптивни светлини, топлопоглъщащо стъклo, съхраняващо топлината през зимата и прохладата през лятото, круиз контрол и много други екстри. Салонът се отоплява само за няколко минути със системата QuickHeat. Автомобилът е оборудван със сензор за дистанция, сензор за индикация на напускане на лентата и система за предотвратяване на челен сблъсък. От опционалните системи за подпомагане на водача до най-съвременните системи за забавление – всичко е на разположение, за да направи всяко пътуване по-комфортно и приятно.

Интеграция със смартфон

Поддръжка за Apple CarPlay и Android Auto. Имате възможност да свържете своя смартфон към автомобила и да пускате любимата си музика, използвате карти и други приложения за смартфони на дисплея на таблото.

Технически спецификации

Марка Opel Брой места 5
Модел Astra Обем на резервоара 52 л
Тип на купето Хечбек Разход на гориво 5.7 л/100 км
Гориво Бензин Обем на багажника 422-1339  л
Скоростна кутия Ръчна Мощност 130 к.с.  
Врати 5 Обем на двигателя 1199 см3

Видео

Галерия

Ревюта

Прочетете повече