Renault Megane

Година на производство


Кратко описание

Renault Megane е автомобил на годината за 2017-та за България според членовете на "Прес Авто Клуб - България". Моделът на Renault е избран между популярни автомобили от водещите световни концерни в индрустрията. Автоматичната скоростна кутия на Megane го прави изключително лесен и приятен за управление.
Последните годни, Renault обнови гамата си с множество модерни нововъведения, но Megane автоматик си остава сред най-харесваните автомобили на френската фирма.

Renault Megane е обзаведен с напълно дигитално арматурно табло, представляващо 7-инчов TFT дисплей. Централната конзола е почти напълно заменена от вертикален тъч скрийн екран, от който се командват повечето функции и екстри на автомобила. Вградената навигация ще улесни изключително много придвижването Ви в непознати градове и райони.

Експертно мнение oт Top Rent A Car

Нашето експертно мнение е, че автомобилът е отличен избор за до 5-ма пътуващи. Има просторен салон, широк багажник (побиращ до 434 литра), наличие на адаптивен автопилот и системата за автоматично паркиране, динамика, икономичен двигател, климатик, GPS-навигационна система. Най-общо казано Рено Меган е модерен, комфортен, технологичен и успява да се открои сред останалите предложения в сегмента и се шофира точно така, както изглежда - дръзко, динамично и уверено. Автоматичната скоростна кутия го прави идеален за градско и извънградско шофиране.
Renault Megane е изключително подходящ за автомобил под наем по няколко критерия - дизайн, задвижване, функционалност, пътно поведение, безопасност и съотношение цена/качество, както и за любителите на автоматичните скоростни кутии.

Технически характеристики

Марка Renault Брой места 5
Модел Megane Обем на резервоара 45 л
Тип на купето Hatchback Разход на гориво 4,5 л/100 км
Гориво Дизел Обем на багажника 434  л
Година на производство 2017 HP 90
Брой врати 5 Обем на двигателя 1500 cм3

Галерия