Специални отстъпки в бензиностанции OMV

Клиентите на Top Rent A Car зареждат и пазаруват с карта за отстъпки Save&Drive във всички обекти на ОМВ-България!

През 2017 г Top Rent A Car и верига бензиностанции OMV, стартираха партньорство. Двете компании са сред лидерите в своите сфери и непрекъснато полагат усилия, за да предлагат най-високо качество на услугите и продуктите си. Горивата на OMV са с изключително високо качество, а клиентите на Top Rent A Car ще могат освен да зареждат качествени горива, да се възползват от разнообразни стоки и услуги, които се предлагат в обектите на OMV. Всеки автомобил се отдава на клиентите на Top Rent A Car с пътна карта на България. На нея са нанесени и всички обекти на OMV и Top Rent A Car. Клиентите получават и карта за отстъпки Save&Drive на OMV, която дава следните привилегии:

Top Rent A Car и OMV

Къде да намерите

OMV има една от най-развитите мрежи от обекти в България, и по този начин клиентите на Top Rent A Car ще могат да ползват всичките 89 обекта, като сигурни и предпочитани места за кратък отдих и полезни покупки! Освен множеството отстъпки, на касите на EasyPay в OMV, клиентите на Top Rent A Car ще могат да заплащат резервации за коли под наем, продължение на наем по вече съществуваща резервация. Това е изключително удобно, тъй като ще улесни клиентите, който желаят да заплатят в брой, без да се налага да посещават офис на Top Rent A Car.
Работното време на касите на EasyPay в бензиностанции OMV е от 7:30 до 19:30ч всеки ден.*

Карта на бензиностанции OMV*На 4 от обектите, тази услуга не се предлага: София - бул. 8ми Декември; кв. Орландовци ул. Задгарова артерия 202; Димитровград - бул. Димитър Благоев и ул. Г.С. Раковски; София - ул. Слатинска 13

OMV и Top Rent A Car