Renault Zoe 2018


Кратко описание

Уникалният хитов електромобил на Renault - Zoe е вече тук! Прекрасен и съвременен дизайн, заоблени форми, множество екстри. С него ще преоткриете удоволствието от шофирането! Той предлага комфорт и екстри на голям и луксозен автомобил, но в изключително компактни размери. Renault Zoe идва без разходи за гориво, както и безплатно паркиране в синя зона.

Експертно мнение oт Top Rent A Car

Новото Renault Zoe е прекрасен електромобил с модерна визия и мощен електрически двигател. Той се зарежда изключително лесно и удобно - на една от множествтото зарядни станции. Животът на батерията му може да издържи пробег до 300 км (в зависимост от температура, пътни условия и стил на шофиране). Безшумният двигател R90 Long Range и липсата на вредни емисии правят автомобила много приятен за управление. Чист въздух, тишина, изискан салон, идеална температура, множество функции, които улесняват шофирането, предоставят всички предпоставки да се чувствате удобно по време на път.

Преимущества на Renault Zoe

Технически характеристики

Марка Renault Брой места 5
Модел Zoe Задвижване Предно
Тип на купето Хечбек Капацитет на батерията 41 kWh
Двигател Електрически мотор Обем на багажника 340 л /1325  л
Година на производство 2018 HP 90
Брой врати 5 Пробег 300 км

Видео

*Къде може да заредите Renault Zoe

В страната има развита мрежа от станции за зареждане - София, Пловдив, Бургас, Варна, Велико Търново, Несебър, Созопол, както и в много други. За още информация относно зареждането посетете нашата страница с инструкции за зареждане на електромобили. На картата можете да видите всички обекти, да презаредите Вашето Renault Zoe:


*Top Rent A Car не носи отговорност относно актуалността на картата, както и състоянието и изправността на станциите за зареждане. Клиентът отговаря изцяло за зареждането на наетия от него автомобил.
Препоръчваме управлението на автомобилите да бъде в района на гр. София, тъй като там е най-добре развита мрежата от зарядни станции.