VW T-Roc Кабрио Автоматик

Година на производство

Кратко ревю на VW T-Roc Кабрио

Новият T-Roc Cabrio ни показва още от пръв поглед усещане за безгранична свобода, както в забързаното ежедневие в града, така и през почивните дни, накъдето Ви отвее вятъра. Това е един впечатляващ в толкова много отношения автомобил, който с лекота превръща всеки момент в нещо специално. Вземете T-Roc кабрио под наем и се уверете сами.

VW T-Roc Cabrio CTAR
4 1 1 3 23
Рейтинг 99.1 % / 100 %
(22 ревюта)

Експертно мнение от Top Rent A Car

LED-фарове и блестящи хромирани лайсни: със своите характерни стилистични елементи и напълно електрически задвижван текстилен сгъваем покрив, дизайнът на този кросоувър представлява естетично съчетание между SUV и кабриолет. Системите за разпознаване на умора и пешеходци и асистента за спазване на лентата на движение (Lane Assist) са само част от технологиите, които ще ви впечатлят.
Благодарение на своите пропорции този T-Roc Cabrio разполага с впечатляващо много място във височина и широчина за водача и спътника. Може да се насладите на заобикалящата Ви природа с всички сетива. Всички странични прозорци могат да се свалят едновременно, а изцяло автоматичното задвижване на текстилния сгъваем покрив се отваря с натискането на един бутон само за 9 секунди.

App Connect свързаност

App-Connect позволява да използвате лесно приложения от телефона си през сензорния екран в автомобила. Можете да свържете смарфона си безжично или с кабел към медията на автомобила и да имате удобен достъп до музика, карти или новини. Свързването на смартфона става с помощта на три различни интерфейса: Apple CarPlay, Android Auto или MirrorLink, в зависимост от модела му.

Технически спецификации

Марка VW Брой места 4
Модел T-Roc Cabrio Обем на резервоара 50 л
Тип на купето SUV Разход на гориво 6,4 л/100 км
Гориво Бензин Обем на багажника 284  л
Скоростна кутия Автоматична Мощност 150 к.с.  
Врати 2 Обем на двигателя 1498 см3

Видео

Галерия

Ревюта

Прочетете повече