VW Golf Автоматик

Година на производство

Кратко ревю на VW Golf

VW Golf 8 изглежда по-динамично, но е запазил добре познатият силует от своите предшественици. Не можем да кажем същото за интериора, където се забелязват значителни промени. Акцентът е пълната дигитализация и премахване на всякакви физически бутони. Мултифункционалния волан, дигиталния кокпит и 8,25" цветен дисплей, предлагат невиждано до сега ниво на свързаност между автомобил и шофьор за този клас автомобили. Новият Golf е страхотен избор за компактна кола под наем.

VW Golf 8 DDAV
5 2 2 5 23
Рейтинг 95.7 % / 100 %
(103 ревюта)

Експертно мнение от Top Rent A Car

Volkswagen Golf 8 е начало на цяла нова генерация от модели. С множество дигитални иновации, динамичен дизайн и изключителен комфорт на управление на функциите. Новият TSI двигател се отличава с особено ниски стойности на разхода на гориво и емисии благодарение на редица технологични нововъведения.
Моделът, който ви предлагаме да вземете под наем е с LED фарове, Digital Cockpit, асистент за спазване лентата на движение Lane Assist, преден и заден парк-пилот и други технологии, които ще превърнат шофирането в приятно и запомнящо се изживяване.

App Connect свързаност

App-Connect позволява да използвате лесно приложения от телефона си през сензорния екран в автомобила. Можете да свържете смарфона си безжично или с кабел към медията на автомобила и да имате удобен достъп до музика, карти или новини. Свързването на смартфона става с помощта на три различни интерфейса: Apple CarPlay, Android Auto или MirrorLink, в зависимост от модела му.

Технически характеристики

Марка VW Брой места 5
Модел Golf Обем на резервоара 50 л
Тип на купето Хечбек Разход на гориво 6 л/100 км
Гориво Бензин Обем на багажника 381-1237  л
Скоростна кутия Aвтоматична Мощност 150 к.с.
Брой врати 5 Обем на двигателя 1498 cм3

Видео

Ревюта

Прочетете повече