VW Arteon Автоматик

Гориво/Година на производство

Кратко ревю на VW Arteon

VW Arteon R-Line 2.0 TDI SCR DSG е не просто поредния практичен модел на марката, той представлява съвършеният баланс между динамични качества и елегантност. Оборудван е с LED-фарове със задни 3D LED светлини, гумите са R18, задни затъмнени стъкла, а мощността му е 150 к.с. Моделът е по-широк, по-нисък и по-дълъг от VW Passat и е един от най-красивите автомобили на марката в момента. Предлагаме ви да вземете VW Arteon R-Line под наем и да се уверите сами!

VW Arteon FDAD
5 2 3 5 diesel 23
Рейтинг 96.4 % / 100 %
(33 ревюта)

Експертно мнение от Top Rent A Car

Управлението на този модел е много по-приятно и с лекота, благодарение на автоматичната скоростна кутия. Преден и заден парк-пилот са само част от пакета екстри, които допринасят по-голяма ефективност на автомобила. За неговия стилен вид пък се грижат елементите на праговете, които са от благородна стомана с лого R-Line.
Поведението на автомобила може да бъде настроено по желание на водача. Вариантите са 4 основни: Еко, Нормал, Спорт и Индивидуален, като последния предлага детайлно адаптиране към желанията на шофьора по отношение на кормилно управление, задвижване и други настройки.

App Connect свързаност

App-Connect позволява да използвате лесно приложения от телефона си през сензорния екран в автомобила. Можете да свържете смарфона си безжично или с кабел към медията на автомобила и да имате удобен достъп до музика, карти или новини. Свързването на смартфона става с помощта на три различни интерфейса: Apple CarPlay, Android Auto или MirrorLink, в зависимост от модела му.

Технически спецификации

Марка VW Брой места 5
Модел Arteon Обем на резервоара 66 л
Тип на купето Фастбек Разход на гориво 4,8 л/100 км
Гориво Дизел Обем на багажника 563-1557  л
Скоростна кутия Автоматична Мощност 150 к.с.  
Врати 5 Обем на двигателя 1968 см3

Видео

*Видеото е илюстративно

Галерия

* Снимките са илюстративни

Ревюта

Ревюта по националност:

Прочетете повече