Opel Mokka-e 50 kWh

Година на производство

Кратко ревю на Opel Mokka-e

Един от най-харесваните и съответно най-продаваните електромобили в SUV сегмента в Германия през 2022 г., вече може да бъде взет под наем при нас. Със своя смел и изчистен дизайн, този електромобил се отличава от останалите на пътя. Подобренията в Opel Mokka-e правят моделa по-мощен, по-ефективен и по-неустоим. С новата батерия от 50 kWh, могат да се изминат до 338 километра (по WLTP) с едно зареждане.

OPEL Mokka-e 50 kWh DDAE
5 2 3 5 23
Рейтинг 89.2 % / 100 %
(37 ревюта)

Експертно мнение от Top Rent A Car

Водачите на Opel Mokka-е могат да избират между три режима на шофиране - Eco, Normal и Sport, а самото управление на електромобила е комфортно и с добра видимост. Както при почти всички нови автомобили, можете да свържете телефона си с Apple CarPlay и Android Auto към него, за да използвате навигацията на телефона си и приложенията през вградените екрани на автомобила.
С новото електрическо задвижване и по-голяма батерия, Mokka-e е по-мощен, по-ефективен и по-добър и ще ви впечатли с красивия си дизайн, модерен интериор и първокласно оборудване. Вземете го под наем и му се насладете.

Защо да наемете електромобил под наем?

Защо да наемете електрически автомобил под наем

Зареждане на Opel Mokka-e

Батерията е с използваем капацитет 46.3 kWh. Електромобилът е снабден с вътрешно зарядно, което предлага AC зареждане с мощност до 11 kW. От битовата електрическа мрежа се зарежда напълно за 14 часа и 45 мин. Ако зареждате от обществената мрежа, на AC станция би ви отнело до 5 часа, а на DC станция около 26 мин.

Конекторите, с които разполага Opel Mokka-e са:
- за бавно зарядна станция AC - Тип 2
- за бързо зарядна станция DC - CCS

*Имайте предвид, че времето за зареждане може да варира значително от типа и мощността на зарядната станция, както и от външната температура.

Технически характеристики

Марка Opel Капацитет на батерията 50 kWh (използваем 46.3 kWh)
Модел Mokka-e Максимален пробег (WLTP) 338 км*
Тип на купето SUV Максимална скорост 150 км/ч
Гориво Електричество Среден разход 15.8-16.2 kWh /100 км
Брой места 5 Ускорение от 0 до 100 км/ч 9.2 сек  
Брой врати 5 Мощност 100 kW (136 к.с.)  
Обем на багажника 310-1060 л Тегло 1523 кг
Задвижване Предно

*Обърнете внимание, че пробегът варира в зависимост от стила на шофиране, превозвания товар или използването на отопление.

Видео

Ревюта

Прочетете повече