Dacia Sandero


Кратко описание

Икономичният вариант на Dacia Sandero без климатик, която предлагаме е изгоден вариант за вашето пътуване. С максимален обем на багажника от 1200 л. и смесен разход на гориво от 5,9 л на 100 км, автомобилът е доста практичен и ниско бюджетен.

Dacia Sandero

Експертно мнение oт Top Rent A Car

Dacia Sandero е много удобен за градски условия, предвид компактните си размери. Оборудван е с 1,2-литров двигател с мощност от 75 к.с. Разполага с 5 врати (вкл. на багажника). В него могат да пътуват до 5-ма души. Багажникът е с нормални размери.

Силата на тази кола е в тeсните градски улички претъпкани с автомобили. Ще Ви спести много главоболия когато търсите място за паркиране. Ford Ka вози твърдо, но това не придава неприятно усещане. Има основните екстри за модела, като серво усилвател, ел. стъкла.

Цялостна оценка: Dacia Sandero е автомобил, представител на икономичния клас. Предпочитан е заради неговата функционалност и размери. Той предлага просторно купе, 5 врати, добър разход на гориво, и е лесен за паркиране в градска среда. Подходяща и за извънградско пътуване.

Подобни автомобили от класа на Dacia Sandero EDMN

Renault Clio III
Renault Clio III EDMN

Технически характеристики

Марка Dacia Тип на купето Хечбек
Модел Sandero Брой места 5
Врати 5 Максимален обем на багажника 1200 л
Обем на резервоара 50 л

Галерия