Видове и особености на лекотоварните и товарни автомобили

Видове и особености на лекотоварните и товарни бусове под наем

Изисквания за управление на товарен автомобил

Шофирането на лекотоварни и товарни автомобили няма да представлява трудност тъй като за тях е необходимо единствено свидетелство за управление категория "B".

Лекотоварни автомобили под наем

Лекотоварни автомобили

Малки, компактни автомобили с размери на товарното пространство: Д125/Ш100/В75 те са пригодени за нуждите на доставчици и дистрибутори. Разполагат с 1+1 седалки и 3/5 врати (тип хечбек), максимален полезен обем: 1 м3, полезен товар: 500 кг. Лекотоварните автомобили от този тип са много предпочитани заради маневреността и това, че са лесни за паркиране. Намирането на паркомясто особено в големите градове често е трудна задача. Разполагайки с такъв тип автомобил би улеснил значително доставките.


Лекотоварни ванове под наем

Лекотоварни ванове

Лекотоварните автомобили от този тип са малки и икономични. Размери на товарното пространство: Д135/Ш120/В110. Те разполагат с 1+1 места отпред и различни дължини на товарната част. Товарния капацитет е 2 м3, a полезния товар до 650 кг. Товарното отделение е не остъклено, със или без плъзгащи се странични врати, асиметрични задни врати или цяла врата тип «хечбек».Товарни бусове с къса база под наем

Товарни ванове с къса база

Това са едни от автомобилите с голям товарен капацитет. Размери на товарното пространство: Д230/Ш160/В130, максимален полезен товар: 1084 кг, полезен обем: 5 м3. Способни са да поберат различни по дължина предмети. Освен възможностите за транспортиране на всякакви товари тези автомобили гарантират също сигурност и надеждност. Кабината от своя страна е снабдена с всичко необходимо за комфортно и безпроблемно пътуване. Пригодени са за удобно и лесно шофиране както с градска и така и в извънградска среда.


Товарни бусове с дълга база под наем

Товарни ванове с дълга база

Aвтомобилите с дълга база предлагат още по-голям товарен капацитет. Размери на товарното пространство: Д370/Ш175/В185, полезен обем 13 м3 и полезен товар до 1434 кг. По-високи са, а задните врати имат голям ъгъл на отваряне, което улеснява товаренето на обемни предмети. Пригодени са за всякакви видове пътища и различни видове товари. Голямо внимание се обръща на интериора и оборудването в кабината. Шофьора на този тип автомобили ще се наслади на лекотата от шофиране, удобството и лесния достъп до всичко необходимо в неговия "офис на колела".


Резервирай товарен бус от Top Rent A Car!