Лятна ваканция с Renault Twizy

Лятна ваканция с Renault Twizy

Бъдете едни от първите, които ще се възползват от новата, атрактивна услуга на Top Rent A Car - наем на електромобил Renault Twizy. Наемете от нашите офиси в Слънчев бряг и Бургас (Mall Plaza), и превърнете лятната си почивка на българското Черноморие в един незабравим спомен. Опитайте от удоволствието да сте център на внимание и всички погледи да бъдат вперени във вас благодарение на това малко бижу. Това ще се случи без съмнение, когато седнете зад волана на футуристичния двуместен автомобил с компактни размери. Той е лесен за шофиране и още по лесен за паркиране. Незначителните му размери (дължина: 232 см., ширина: 119 см. и височина 146 см.) ще сведат търсенето на свободно паркомясто до минимум.

Защо да изберете Renault Twizy за лятната си ваканция

  • Благодарение на своята технология, електромобила работи единствено на ток и няма нужда да плащате за гориво. Не е нужно да се тревожите и за околната среда, Renault Twizy е чудесен избор за любителите на зелена енергия с 0 g/km вредни емисии. Може да шофирате до 100 km с едно зареждане на батерията, без да платите нито стотинка.
  • С Renault Twizi трудно бихте попаднали в задръстване. Компактните му размери лесно биха Ви измъкнали от всяка ситуация. Паркирането повече няма да е проблем Twizy така ще имате повече време за себе си.
  • Ако обичате свободата и цените личното си пространство, то това е правилния автомобил за вас. Насладете се на безшумно придвижване и полъха на вятъра докато разглеждате българските морски курорти. Почувствайте насладата от усещането за нещо неизпитвано до сега.

Когато другите туристи се опитват да си намерят място в препълнения автобуси, Вие ще имате достатъчно пространство в Twizy. Когато искате да отидете на плаж, Twizy ще Ви отведе там бързо и неусетно. Когато просто искате да избягате от скуката, вземете Twizi.