Коли под наем от Top Rent A Car

Как да подходим, ако автомобилът ни под наем ни остави на пътя?

Злополуки се случват и никой не може да се застрахова срещу това. Макар и нашите автомобили да са чисто нови или до 2 годишни, не изключваме възможността да настъпят неизправности по тях. Разбира се, това не бива да притеснява, тъй като нашият квалифициран екип е насреща да се отзове, винаги когато се намирате в нужда. Единственото нещо което се изисква от Ваша страна е да ни потърсите на националния ни телефон: 0700 890 50, а оттам поемема ние. Бъдете спокойни, защото няма проблем, който да не сме способни да разрешим. Ние ще Ви дадем професионални насоки, които ще Ви ориентират как да реагирате в дадената ситуация, а ако проблемът не бъде отстранен, до Вас ще се отзове на помощ сервизна кола на Top Rent A Car. Ако повредата не е сериозна, то тя би могла да бъде отстранена още на място от нашите професионалисти.

   За сметка на това, ако автомобилът се нуждае от повече време, за да започне да функционира отново, то ние незабавно ще Ви осигурим нова кола, която да замести повредената. Важно е да знаете, че загубеното време ще Ви бъде компенсирано от нас. Имайте предвид, че ако попаднете в подобна неприятна ситуация, можете да върнете автомобила си със закъснение равно на изгубеното време.

     Наясно сме, че такава евентуална повреда, би помрачила Вашето настроение и съзнаваме колко неприятна би била за Вас тази ситуация. Нашият съвет е в кризисни моменти да запазите спокойствие и да мислите рационално. Знайте, че ние сме Винаги насреща да откликнем и ще се отзовем възможно най-бързо.

       Много е важно да помислите предварително за евентуални инциденти, които биха могли да се случат на пътя и да подсигурите автомобила с добра застраховка, защото това би Ви спестило доста голяма сума непредвидени разходи и бъдещи притеснения.

       Покрития при инцидент

       Ние предоставяме на нашите клиенти, възможността да си осигурят спокойствие на пътя. Това може да стане възможно с някое от нашите допълнителни покрития, които предлагаме.

      • Tyre&Glass Cover (Т&G) - Този вид покритие включва в себе си стандартно покритие при щета или кражба CDW + TP и освобождава Наемателя от отговорността за нанесени щети по гуми, джанти, тасове и стъкла.
      • TOP PROTECTION - Това покритие включва в себе си T&G, освобождава Наемателя от отговорността за нанесени щети по екстериора на автомобила, осигурява заместващ автомобил и безплатна пътна помощ, както и освобождаване от административна такса при настъпването на инцидент. Имайте предвид, че в този случай е необходимо да предоставите протокол от КАТ, Полиция или друг компетентен орган. Друго преимущество на покритието Top Protection е двойно по-ниския депозит за автомобила.