Коли под наем от Top Rent A Car

Как да подходим, ако автомобилът ни под наем ни остави на пътя?

Злополуки се случват и никой не може да се застрахова срещу това. Макар и нашите автомобили да са чисто нови или до 2 годишни, не изключваме възможността да настъпят неизправности по тях. Разбира се, това не бива да притеснява, тъй като нашият квалифициран екип е насреща да се отзове, винаги когато се намирате в нужда. Единственото нещо което се изисква от Ваша страна е да ни потърсите на националния ни телефон: 0700 890 50, а оттам поемема ние. Бъдете спокойни, защото няма проблем, който да не сме способни да разрешим. Ние ще Ви дадем професионални насоки, които ще Ви ориентират как да реагирате в дадената ситуация, а ако проблемът не бъде отстранен, до Вас ще се отзове на помощ сервизна кола на Top Rent A Car. Ако повредата не е сериозна, то тя би могла да бъде отстранена още на място от нашите професионалисти.

   За сметка на това, ако автомобилът се нуждае от повече време, за да започне да функционира отново, то ние незабавно ще Ви осигурим нова кола, която да замести повредената. Важно е да знаете, че загубеното време ще Ви бъде компенсирано от нас. Имайте предвид, че ако попаднете в подобна неприятна ситуация, можете да върнете автомобила си със закъснение равно на изгубеното време.

     Наясно сме, че такава евентуална повреда, би помрачила Вашето настроение и съзнаваме колко неприятна би била за Вас тази ситуация. Нашият съвет е в кризисни моменти да запазите спокойствие и да мислите рационално. Знайте, че ние сме Винаги насреща да откликнем и ще се отзовем възможно най-бързо.

       Много е важно да помислите предварително за евентуални инциденти, които биха могли да се случат на пътя и да подсигурите автомобила с добра застраховка, защото това би Ви спестило доста голяма сума непредвидени разходи и бъдещи притеснения.

       Покрития при инцидент

       Ние предоставяме на нашите клиенти, възможността да си осигурят спокойствие на пътя. Това може да стане възможно с някое от нашите допълнителни покрития, които предлагаме.

      • Top Protection – Допълнителна такса, която освобождава от отговорност наемателя в случай на щети, за които има документ от компетентен орган. Покрива паркощета на до 3 съседни елемента с до една деформация и щети по стъклата при попълване на декларация. Покрива се до 1 събитие. Ограничава отговорността за щети по тас до 100 евро, щети по гума до 100 евро и щети по джанта до 200 евро. Не покрива щети по интериора и липсващи/откраднати елементи. Намаля депозита тройно. В случай на щета или инцидент с автомобила моля да се свържете с нас 24/7 на телефон: +359 890 170 170.
      • Premium Protection – Допълнителна такса, която освобождава от отговорност наемателя в случай на щети, за които има документ от компетентен орган. Покрива се до 1 събитие. Депозита за това покритие може да бъде предоставен само и единствено с кредитна карта. В случай на щета или инцидент с автомобила моля да се свържете с нас 24/7 на телефон: +359 890 170 170.