Коли под наем от Top Rent A Car

Какво да направим, ако колата ни под наем се развали насред нищото?

Никой не е застрахован от злополуки при наем на автомобил. Въпреки, че автомобилите ни са чисто нови или до 2 годишни това не е изключено. Разбира се това не е причина за паника, защото където и да се намирате, Вие може да ни потърсите на нашия национален телефон: 0700 890 50, за да Ви дадем насоки как да реагирате в дадената ситуация. Ако се наложи ще Ви изпратим сервизна кола, която ще се отзове възможно най-бързо. След като помощта пристигне има два варианта:

  • Повредата да бъде отстранена на място, ако не е сериозно.
  • Да бъде закаран друг автомобил, с който да бъде заменен повредения. Загубеното време ще Ви бъде компенсирано от Top Rent A Car и ще може да върнете автомобила със закъснение равно на загубеното време.

Напълно сме наясно, че евентуална повреда би помрачила Вашето настроение. Нашият съвет е да запазите спокойствие и да изчакате нашия екип. Имайте предвид Вашата отдалеченост от най-близкия ни офис и трафика. Горещо Ви препоръчваме да помислите за застраховка на автомобила, която би Ви спестила непредвидени разходи.

Застраховки

  • Super CDW+TP – Такса “Освобождаване от отговорност при щета/кражба”: Сключва се срещу допълнително заплащане по желание на клиента и го освобождава напълно от отговорност в случай на щета или кражба. Важи при предоставяне на документ за щетата / кражбата от КАТ и при задължителното връщане на документите и ключовете на автомобила. Не важи при нанесени щети по гуми, джанти, стъкла, шаси и интериор.
  • AI – “Допълнителна застраховка”: Сключва се срещу допълнително заплащане по желание на клиента и го освобождава от отговорност в случай на щети по гуми, джанти, предно стъкло и шаси.
  • Super Cover – “Супер застраховка”: Включва всички изброени по-горе (Super CDW+TP и AI).