Tesla Model S 75D от Top Rent A Car

Tesla Model S 75D под наем от Top Rent A Car

Ексклузивно само при нас!

Един от най-атрактивните електромобили от премиум сегмента е вече тук. Top Rent A Car има удоволствието да предложи висок клас - чисто нов луксозен автомобил Tesla Model S 75D. Също така наемателите на този автомобил ще могат да паркират БЕЗПЛАТНО в Синя и Зелена зона.
Научете повече тук и резервирайте прекрасният автомобил Tesla Model S 75D.

Къде може да наемете чисто новата Tesla S 75D


*Къде може да заредите Вашата Tesla S 75D

В страната има добре развита мрежа от станции за зареждане - София, Пловдив, Бургас, Варна, Велико Търново, Несебър, Созопол и много други. За още информация относно зареждането посетете нашата страница с инструкции за зареждане на електромобили. На картата ще видите всички обекти, на които можете да презаредите Вашата Tesla Model S 75D:

*Top Rent A Car не носи отговорност относно актуалността на картата, както и състоянието и изправността на станциите за зареждане. Клиентът отговаря изцяло за зареждането на наетия от него автомобил.
Препоръчваме управлението на автомобилите да бъде в района на гр. София, тъй като там е най-добре развита мрежата от зарядни станции.

Дизайн

Top Rent A Car предлага уникалния високотехнологичен електроавтомобил Tesla Model S 75D 2018 година под наем.
Tesla Model S 75 D е прекрасен във всяко отношение, с уникална визия и отлични характеристики. Той е с изцяло електрическа система на управление и се откроява с дългия си пробег - 450 км с едно зареждане (според стандарта WLTP). Моделът, който предлагаме е със задвижване на 4-те колела и два електромотора - за предното и задното задвижване.
Чисто новият луксозен автомобил Tesla Model S 75 D 2018 година, е отличен избор за наем на автомобил от луксозния клас електромобили. Автомобилът разполага с множество екстри и дизайн от най-висок клас. Купето е удобно и изключително луксозно. Оборудван е с най-новите технологии и екстри. Изключителната премиум изработка в комбинация с два електродвигателя и впечатляващата мощност 332 к.с, правят шофирането уникално удоволствие.


Екстериор


Интериор


Tesla Model S 75D 2018 - електромобил под наем

За първи път в България може да наемете ексклузивно електромобил от най-висок клас - Tesla Model S 75D от Top Rent A Car! Той задава изцяло нови усещания на пътя благодарение на своя собствен стил.
Технологии от бъдещето

Model S е проектиран да бъде най-сигурният модел на пътя. Голяма част от сигурността се дължи на уникалното електрическо задвижване, което се намира под алуминиевата клетка на автомобила в собствената си подрамка. Това уникално разположение намаля центъра на гравитацията, което подобрява поведението на автомобила на пътя, както и минимизира риска от преобръщане. Това замества тежкия блок на двигателя с бордова стоманена релса, абсорбираща вибрациите. Страничните удари ще се посрещат от алуминиеви колони, подсилени със стоманени релси, за да се намали ударът, защитавайки пътниците и акумулатора, като същевременно се подобрява здравината и устойчивоста на покрива. В случай на авария, шест въздушни възглавници предпазват пътниците отпред и отзад, а източникът на електрозахранване с високо напрежение се изключва автоматично.


Технически характеристики

Двигател Електромотор
Мощност 332 h.p.
Предавателна кутия Автоматична
Макс. скорост 225 km/h
Ускорение 0 - 100 km/h 4,4 sec.
Разход на енергия 72 Wh/km
Време за зареждане *Зависи от зарядната станция
Емисии CO2 0
Обем на багажника 850 dm3
Батерия 75 kWh
Пробег 450 km (WLTP - the Worldwide Harmonised Light Vehicle Test Procedure)
Задвижване Задвижване на всички колела
Места 5 възрастни
Размер на гумите19”
Тегло 2163 кг
Дисплеи Шофьорски дисплей + 17" Тъчскрийн дисплей
Tesla Model S 75D chassis


Tesla Model S 75D от Top Rent A Car

Наемете Tesla за сватба или специални поводи

Top Rent A Car предлага автомобил Tesla Model S при специални условия за сватби и специални поводи! Черната Tesla може да бъде Вашата прекрасна компания в такъв специален ден, създавайки невероятни емоции и допълвайки прекрасните празнични снимки и видеоклипове! За такива поводи Top Rent A Car осигурява автомобилите заедно с професионален шофьор. Ако имате интерес, научете повече за услугата Автомобили за сватби и балове.

Ако се нуждаете от трансфер от бизнес класа с представителен автомобил, Tesla Model S също ще се окаже вашият идеален вариант за комфортно пътуване! Освен плюсовете на стилната му визия, автомобилът ще подчертае вашето отношение и загриженост към състоянието на околната среда и любовта към иновациите.

Тop Rent A Car предлага индивидуален VIP трансфер от бизнес класа с автомобил Tesla Model S. Предлагаме посрещане на летището, трансфер, късно посрещане, нощен трансфер, обслужване на бизнес срещи, конференции и други бизнес мероприятия. Необходимо е само да се свържете с нас и ние ще се погрижим за организацията. Повече информация на телефон: +359 700 89 050 и чрез запитване по имейл: office@toprentacar.bg.


Tesla Model S 75D - електромобил под наем

Условия за наем Tesla Model S и цени

Възраст: Мин. 25 години
Стаж: Мин. 5 години
Депозит: 1200 евро единствено по кредитна карта
Full Protection: 25 евро/ден
*Възможни са ограничения
*Пълните условия за наем можете да видите тук.
Цени на ден с ДДС
1
дни
2
дни
3
дни
4
дни
5
дни
6
дни
7
дни
8-15
дни
16-30
дни
30+
дни
по запитване170€160€150€140€130€120€110€90€70€

Ревюта

Ревюта по националност:

Прочетете повече