Изцяло нов уебсайт toprentacar.bg!

През 2014, Top Rent A Car навърши 11 години от създаването си и точно 10 години от пускането на toprentacar.bg – официалният уебсайт на компанията. От 01 декември 2014 вече е достъпен 3ят, основен редизайн на toprentacar.bg съобразени с най-новите тенденции в уеб технологиите.

Защо направихме тази промяна

През последните години, мобилните устройства се превърнаха в неделима част от ежедневието ни. Все по-често използваме телефон или таблет за всичко, за което преди можеше да използваме само персонален компютър или лаптоп. Ръстът на клиентите на компанията ни посетили toprentacar.bg през телефон или таблет е над 100% само през последната година. Същевременно смартфоните и таблетите стават все по-достъпни, а през 2015г. се очаква продажбите на таблети да изпреварят тези на персонални компютри (PC).

Направихме изцяло нов, респонсив (oтзивчив) дизайн с цел предоставянето на безкомпромисно онлайн преживяване независимо от устройството, което използвате докато сърфирате в toprentacar.bg

Какви са подобренията в toprentacar.bg

Еднакво преживяване независимо от устройството

Основното предимство на новият ни сайт е, че независимо дали го разглеждате на телефон, таблет, лаптоп или персонален компютър, той ще се „нагоди” автоматично според резолюцията. Всички снимки, текстове, страници изглеждат еднакво добре и най-важното, ще ви бъде еднакво лесно да резервирате автомобил онлайн на всяко устройство, тъй като сайтът разпределя оптимално съдържанието според резолюцията.

Респонсив дизайн

Директен достъп до всички ресурси

Сайтът ни е не само начин да резервирате кола под наем, но и източник на интересна и полезна информация – съвети, информация за автомобилите, туристически гидове, пътеписи и новини. За разлика от други сайтове, които имат опростена версия за мобилни устройства, при нас имате достъп до 100% от информацията независимо от устройството, с което го отваряте.

Лесно управление на резервациите

Подобрихме секцията MyTop, която ви дава възможност директно да управлявате резервациите си. Олекотената версия на сайта позволява бързо да прегледате детайлите на резервацията и вашия ваучер.

Лесна резервация на допълнителни услуги

В секциите за Трансфери и Паркинг на летище ще намерите много нова информация за услугите, включително и актуални цени. Може да изпратите запитване попълвайки кратката форма.

Нова секция с Често Задавани Въпроси (FAQ)

Тук ще откриете най-често задаваните въпроси обхващащи процеса при наем на автомобил в България. В над 70 въпроса и отговора ще намерите всичко, което ви интересува. Може да резгледате секцията FAQ.

По-сигурна резервация

Новият toprentacar.bg е защитен с 265-битова криптирана връзка чрез SSL от GEOTrust. Kриптираната връзка между уеб сървър и браузър гарантира, че всички данни (например лични данни и данни на кредитна карта), предадени между уеб сървъра и браузъра са защитени. Може да проверите сертификата като кликнете върху адрес полето на браузъра или върху GEOTrust иконата в долната част на сайта. Top Rent A Car ви съветва винаги да проверявате дали сайтовете, на които предоставяте лични данни за защитени с SSL.