Renault Megane TCe

Година на производство


Кратко описание

Renault Megane TCe е много стилен и красив автомобил, с който си гарантирате комфорт и сигурност на много добра цена. Този модел е добър по отношение качества и разход при градски и междуградски условия. Отличният турбо двигател TCe, прави Megane изключително предпочитана кола под наем, заради изключителната си динамика и нисък разход на гориво.

Експертно мнение oт Top Rent A Car

Renault Megane е лидер сред автомобилите в този клас. Версията Renault Megane TCe доказва това, гарантирайки на пътниците комфорт, сигурност и удобство. Това се дължи най-вече на ефективния и мощен мотор, наличието на достатъчно пространство в купето и широк багажник за повече удобство. Автомобилът е от ново поколение с турбобензинов агрегат, с което производителите целят намаляване на разхода, без да намаляват мощността.

Сред предимствата на 5-местния функционален и доста симпатичен автомобил Renault Megane TCe се нареждат: стерео система, която може да се управлява и от волана, ръчна скоростна кутия, климатична система, вградена GPS навигация. Добър разход на гориво, особено при извънградско каране.

Технически характеристики

Марка Renault Брой места 5
Модел Megane TCe Обем на резервоара 45 л
Тип на купето Hatchback Разход на гориво 4,5 л/100 км
Гориво Бензин Обем на багажника 300  л
Година на производство 2017 HP 90
Брой врати 5 Обем на двигателя 1200 cм3

Видео

Галерия