Renault Kangoo EKMR

Гориво

Кратко описание

Renault Kangoo Express е дизелов товарен ван под наем, който предлага чудесни възможности за вашите професионални нужди. Моделът е снабден с плъзгаща странична врата и асиметрични задни врати. Това позволява повече възможности при товарене и разтоварване. Мобилният офис Kangoo е подходящ както за градски, така и за извънградски условия.

Renault Kangoo EKMR
2
3
diesel
Рейтинг 95.6 % / 100 %
(9 ревюта)

Експертно мнение от Top Rent A Car

Renault Kangoo Express е преставител на клас икономични товарни автомобили с ръчни скорости и климатик. Разходът на гориво е нисък, което го прави много предпочитан. Снабден е с 1+1 седящи места, едно шофьорско и едно или две за пасажерите. Задвижването се осъществява посредством предните колела, а спирачките са дискови. Има и система за потегляне под наклон и система за динамичен контрол на траекторията.

Цялостна оценка: Нашето експертно мнение е, че автомобила е с чудесни показатели, модерна визия и притежава всичко необходимо. Има просторно товарно отделение за класа си и може да се изпозва за градски условия. Компактните му размери позволяват по-голяма маневреност и по-лесно пракиране. Плъзгащата врата дава повече възможности за товаро-разтоварни дейности.

Технически характеристики

Марка Renault Тип на купето Ван
Модел Kangoo Express Размери Д135/Ш120/В110, 2 м³
Врати 4/5 Полезен товар 650  кг
Брой места 1+1 Обем на двигателя 1461 cм3

Видео

Галерия

Ревюта

Ревюта по националност:

Прочетете повече