Renault Kangoo EKMD

Гориво

Кратко описание

Наемът на лекотоварен автомобил Renault Kangoo Express е подходящо решение за всеки бизнес или крайни клиенти. Моделът е снабден с плъзгаща странична врата и асиметрични задни врати, което позволява повече възможности при товарене и разтоварване. Автомобилът е подходящ за транспортиране на багаж и товари, както на градски, така и за извънградски разстояния.

Renault Kangoo EKMD
1+1 650 4 diesel 21
Рейтинг 100.0 % / 100 %
(2 ревюта)

Експертно мнение от Top Rent A Car

Renault Kangoo Express е представител на клас икономични товарни автомобили с ръчни скорости и климатик. Разходът на гориво е нисък, което го прави много предпочитан. Снабден е с 1+1 седящи места. Задвижването се осъществява посредством предните колела, а спирачките са дискови. Автомобилът разполага със система за потегляне под наклон и система за динамичен контрол на траекторията.

Цялостна оценка: Renault Kangoo разполага с чудесни показатели, модерна визия и притежава всичко необходимо. Има просторно товарно отделение за класа си и може да се използва за градски условия. Компактните му размери позволяват по-голяма маневреност и по-лесно паркиране. Плъзгащата врата дава повече възможности за товаро-разтоварителни дейности.

Технически характеристики

Марка Renault Тип на купето Ван
Модел Kangoo Express Размери на товарно отделение Д135/Ш120/В110, 2 м³
Врати 4/5 Товароносимост 650  кг
Брой места 1+1 Обем на двигателя 1461 cм³
Скоростна кутия Ръчна

Видео

Галерия

Ревюта

Ревюта по националност:

Прочетете повече