Renault Fluence Автоматик


Кратко описание

Renault Fluence с автоматична скоростна кутия разполага с обем на двигателя от 1.6 л и мощност от 110 к.с. Автомобилите с по-високо ниво на оборудване са снабдени с алуминиеви джанти, фарове за мъгла и хромирани елементи. Удобството на Fluence автомат се състои в неангажираността на пътя и отдаване изцяло на удоволствието да шофираш.

Renault Fluence Автоматик

Експертно мнение от  Top Rent A Car

Renault Fluence изпъква както с елегантния си външен вид, така и иновативния си интериор. Дигитални показатели на таблото за управление и кожен волан правят усещането от шофиране още по вълнуващо с новия Fluence.

  Колата е пъргава - достига от 0-100 км./ч. за 11,5 с., и в извънградски условия може да развие максимална скорост до 185 км/ч. Това го прави много удобен за бързо и комфортно пътуване и на по-дълги разстояния. В него спокойно могат да пътуват до 5-ма пътника, а  багажникът е достатъчно голям за да събере прилично количество багаж.

  Цялостна оценка: Renault Fluence предлага много иновативни технологии, удобство, елегантна визия и отлично поведение на пътя. Освен мощността си и екстрите, определено ще Ви харесат простора на купето, размера на багажника, и добрия извънградски разход.

Подобни автомобили на Renault Fluence CDAR

Технически характеристики

Марка Renault Тип на купето Sedan
Модел Fluence Брой места 5
Брой врати 4 Макс. обем на багажника 500  л
Обем на резервоара 60 л

Видео

Галерия