Информация относно COVID-19

Renault Captur TCe aut + NAVI

Година на производство

Кратко описание

Обичаният и много популярен градски SUV Renault Captur 2019 + вградена навигация с автоматична скоростна кутия е тук! Красив дизайн, запомнящи се елементи, високо ниво на оборудване и вградена R-link навигация са само част от преимуществата му.

Renault Captur TCe + NAVI CFAV
5
2
5
Рейтинг 88.8 % / 100 %
(32 ревюта)

Експертно мнение от Top Rent A Car

Renault Captur TCe автоматик + навигация е прекрасен компактен Crossover с икономичен турбо двигател, уникална визия, комфортно купе и вградена навигация. Икономичният, но мощен двигател с 150 к.с със смесен разход от само 5.5 л/100 км го правят изключително подходящ за градско и извънградско шофиране.
Режимът ЕСО може да го редуцира с до 12%. Автомобилът е оборудван с редица екстри, сред които LED фарове за мъгла с функция за завиване, характерните за модела С-образни LED светлини, технологии като системата за динамичен контрол на траекторията, системата за подпомагане при екстремно спиране, индикатор за смяна на предавките и др. Цветната GPS навигационна система R-link с вграден сензорен дисплей допълва удобството и визията на автомобила и ви обещава приятно и безпроблемно пътуване. Renault Captur 2019 автоматик може да превозва спокойно до 5-ма пътника, навигацията ще направи достигането до всяка точка лесно и приятно.

Технически характеристики

Марка Renault Места 5
Модел Captur TCe Обем на резервоара 45 л
Тип на купето Crossover Разход на гориво 5,5 л/100 км
Гориво Бензин Обем на багажника 377  л
Скоростна кутия Автоматична HP 150  
Година на производство 2019 Обем на двигателя 1330 cм3
Врати 5

Видео

Галерия


Ревюта

Прочетете повече