Nissan Micra


Кратко описание

Nissan Micra e малка, градска кола, която освен чудесния си външен вид предлага и множество удобства. Малкият, икономичен, но същевременно мощен двигател я прави изключително практична за каране в градски условия. При извънградски условия, освен ниския разход, автомобилът може да развие до 170 км/ч.

Nissan Micra

Експертно мнение от  Top Rent A Car

Nissan Micra се класифицира в клас Икономичен с  5 врати. Въпреки, че автомобилът е малък и  маневрен той разполага с 5 врати.  Купето е просторно и удобно - в него спокойно могат да се съберат 4-ма възрастни. Багажникът е достатъчно дълбок за този клас автомобил и може да събере нормално количество багаж. Освен това автомобилът  има климатик. Благодарение на всичко това Nissan Micra несъмнено ще направи пътуването Ви много по комфортно. Двигателят е малък  1,2 л., но е достатъчно мощен -  78 к.с. Автомобилът се държи чудесно на пътя и в градски, и извън градски условия. Подходяща алтернатива е:  Renault Clio IV.

Цялостна оценка: Нашето експертно мнение е, че Nissan Micra е отличен избор, както за града така и извън него. Цялостната концепция на модела осигурява икономичност, но не за сметка на пространството - в него могат да пътуват спокойно 4 пътника.

Технически характеристики

Марка Nissan Тип на купето Хечбек
Модел Micra Брой места 5
Врати 5 Максимален обем на багажника 265  л
Обем на резервоара 41 л

Видео

Галерия