Mercedes-Benz E220d

Гориво

Кратко описание

Mercedes-Benz E220d е ефективен и изискан седан от луксозния клас коли под наем. Автомобилът разполага с множество функции за допълнително удобство и безопасност. Интериорът е изключително комфортен, снабден с най-съвременните технологии.

Mercedes E-Class + NAVI WDAR
5 2 2 4 diesel 25
Рейтинг 100.0 % / 100 %
(1 ревюта)

Експертно мнение oт Top Rent A Car

Този автомобил съчетава елегантност и ефективност с красиво изработен салон, който отговаря на всички Ваши нужди. Mercedes-Benz E220d е оборудван с редица интелигентни системи, част от които са адаптивен асистент за дълги светлини, асистент за мъртва зона, автоматичен климатроник и мултимедийна система с навигация и интеграция на смартфон Android Auto и Apple CarPlay. Бързото ускорение и ефективният му дизелов двигател с висока икономичност дават редица предимства при шофиране, както при градски, така и при дълги пътувания извън града. Можете да седнете удобно, да управлявате автомобила с лекота и да се наслаждавате на пътуването.

Интеграция със смартфон

Поддръжка за Apple CarPlay и Android Auto. Имате възможност да свържете своя смартфон към автомобила и да пускате любимата си музика, използвате карти и други приложения за смартфони на дисплея на таблото.

Технически характеристики

Марка Mercedes Брой места 5
Модел E220d Обем на резервоара 66 л
Тип на купето Седан Разход на гориво 4,9 л/100 км
Гориво Дизел Обем на багажника 425  л
Скоростна кутия Автоматична Мощност (к.с.) 195
Брой врати 4 Обем на двигателя 1950 cм3
Задвижване Задно

Видео


Галерия

Ревюта

Ревюта по националност:

Прочетете повече