Ford Transit Van L3H2

Гориво/Година на производство

Кратко описание

Още по-ефективният и по-интелигентен Ford Transit Van предоставя неограничени възможности за вашия бизнес. Просторният дизайн допринася усещането за лекота на шофиране, като доставя удоволствие дори и в най-натоварените дни. Двойна предна пътническа седалка и стандартна единична за шофьор правят престоя зад волана много по-приятен и ползотворен. Разполага и с удобството за съхраняване на лични вещи в мястото за съхранение в близост до волана.

Ford Transit L3H2 IKMR
2+1 1414 4 diesel 25
Рейтинг 94.0 % / 100 %
(60 ревюта)

Експертно мнение от Top Rent A Car

В едно бъдете сигурни - Ford Transit Van върши всякаква работа! Той осигурява до 11,5 кубически метра товарен обем и може да поберете товар с дължина над 3 м. Достъпът до цялото пространство е още по-лесен, чрез плъзгащата се странична врата с широко отваряне, задни врати и вградено стъпало на задната броня. LED осветлението и просторното товарно пространство осигуряват удобното товарене и разтоварване. Екстериорът на най-новия Ford Transit продължава по модерен начин емблематичния дизайн на модела.

Цялостна оценка: Може да обобщим по следния начин - впечатляващ нов дизайн и още повече сила с новия модел товарен ван. Това е най-здравия и най-доверен Ford Transit досега!

Технически характеристики

Марка Ford Обем на двигателя 1995 cм³
Модел Transit Van Размери на товарно отделение Д349/Ш178/В189
Врати 4 Товароносимост 1414  кг
Брой места 2+1 Товарен обем 11,5 м³
Скоростна кутия Ръчна Максимална дължина на товара 3494 мм
Мощност 130 к.с. Максимално допустима маса 3500 кг

Видео

Ревюта

Прочетете повече