Ford Mondeo


Кратко описание

Ford Mondeo разполага с обем на двигателя от 2 л и мощност от 145 к.с., които го правят доста агресивен на пътя и позволяват пътуването на дълги разстояния да протича бързо и неусетно. Стил и класа лъхат от визията на седановия автомобил на Форд, който би бил чудесен избор за вашето пътуване.

Ford Mondeo

Експертно мнение oт  Top Rent A Car

Ford Mondeo изпъква с  красивия си и леко  агресивен  външен вид. Освен него, автомобилът ще Ви  впечатли и с  мощния си 2-литров двигател, който е цели  145 к.с. Той достига от 0-100 км./ч. за 9,9 с., и в извънградски условия може да развие максимална скорост до  210 км/ч. Това го прави много  удобен за  бързо и  комфортно пътуване и на по-дълги разстояния. В него спокойно могат да пътуват до  5-ма пътника, а багажникът е достатъчно  голям за да събере прилично количество багаж.

Цялостна оценка: Ford Mondeo предлага на любителите на  по-мощни автомобили,  елегантна визия и  отлично поведение на пътя. Освен мощността си и екстрите, определено ще Ви харесат  простора на купето, размера на багажника,  и добрия извънградски разход.

Технически характеристики

Марка Ford Тип на купето Седан
Модел Mondeo Брой места 5
Врати 4 Максимален обем на багажника 1460  л
Обем на резервоара 70 л

Галерия