Dacia Sandero


Кратко описание

Dacia Sandero предлага страхотна комбинация от цена, пространство и оборудване. Марката е една от най-бързо развиващите се в последните години. Автомобил, който отговаря на нуждите на нашите клиенти.

Dacia Sandero

Експертно мнение oт Top Rent A Car

 Dacia Sandero е един от предпочитаните автомобили в клас икономичен. Sandero е произведен от Renault и въпреки, че в България се разпространява под името Dacia, на някои пазари (в Русия включително) е познат като Renault Sandero. Управлението е лесно и приятно. Автомобилът има климатик и серво усилвател. Dacia Sandero се отличава с приятен дизайн и интериор. Вътрешното пространство в купето е голямо за класа си.

На задната седалка спокойно могат да седнат 3-ма пътника. Багажното пространство също е доста голямо за хечбек автомобил. Тъй като е подходящ за градско и извън градско каране, би било полезно да знаете, че смесеният разход е само 5,9 л/100км. Като алтернатива на Sandero, в случай че Ви трябва кола с по-голям багажник, вижте  Chevrolet Aveo седан.

Цялостна оценка: Нашето експертно мнение е, че Dacia Sandero е подходящ избор както за градско каране, така и ако планирате посещение на по-долечни дестинации. Въпреки, че е хечбек, автомобилът има достатъчно място за 3, 4 или 5 пътника и по-голям багажник от подобните коли в класа си.

Подобни автомобили от класа на Dacia Sandero EDMR

Технически характеристики

МаркаDaciaТип на купетоХечбек
МоделSanderoБрой места5
Брой врати5Макс. обем на багажника1200 л
Обем на резервоар50 л

Видео

Галерия