Chevrolet Captiva


Кратко описание

Chevrolet Captiva е 7-местен SUV с 3 реда седалки, удобен както за превоз на по-голям брой пътници, така и на повече багаж. С него може да се чувствате комфортно при всякакви пътни условия благодарение на системата 4х4.

Chevrolet Captiva

Експертно мнение от Top Rent A Car

Chevrolet Captiva е красив SUV с класически дизайн. Оборудван с икономичен 2-литров, дизелов двигател с мощност от 150 к.с. При извънградско пътуване, може да достигне 186 км/ч, при ускорение 0-100 км/ч за 10,6 с. Това определено ще направи и по-дългите маршрути по-бързи и приятни. Купето е голямо и удобно, може да побере до 7 пътника. Багажникът е достатъчен за да събере багажа Ви. А системата за задвижване на 4-те колела го правят подходящ за всякакви условия.

Цялостна оценка: Chevrolet Captiva предлага едно приятно, и комфортно пътуване, независимо от неговата продължителност. Можете да съберете достатъчно багаж, а системата за задвижване на 4-те колела предполага безпроблемно придвижване навсякъде. Този чудесен SUV  е подходящ, както за градски, така и извън градски условия.

Автомобили от класа на Chevrolet Captiva FFAR

Технически характеристики

МаркаChevroletТип на купетоSUV
МоделCaptivaБрой места7
Брой врати5Макс. обем на багажника930 л
Обем на резервоар65 л

Видео

Галерия