Branded Citroen C3

Година на производство

Кратко ревю на Branded Citroen C3

Citroen C3 2023 година е стилен и практичен градски автомобил, който се отличава с комфортно и удобно преживяване на пътя. По автомобилa има разположени рекламни стикери, които по никакъв начин не променят функционалността на превозното средство. По този начин бизнесите успяват да се рекламират пред широка аудитория, а Вие получавате възможността да карате същия качествен Citroen C3 на още по-достъпна и атрактивна цена.

Branded Citroen C3 EWMR
5 1 2 5 21
Рейтинг 91.8 % / 100 %
(71 ревюта)

Експертно мнение от Top Rent A Car

Насладете се на първокласно концертно изживяване, благодарение на радио Citroen Connect с функция Mirror Screen и интуитивно приложение Android Auto или Apple Car Play. Задните сензори за паркиране ще ви помогнат да подобрите маневреността си, а интелигентните функции ви позволяват да свържете и качите любимата си музика само с едно натискане на бутон. Citroen C3 е чудесен избор за всеки, който си търси компактен автомобил.

Интеграция със смартфон

Поддръжка за Apple CarPlay и Android Auto. Имате възможност да свържете своя смартфон към автомобила и да пускате любимата си музика, използвате карти и други приложения за смартфони на дисплея на таблото.

Технически спецификации

Марка Citroen Брой места 5
Модел C3 Обем на резервоара 45 л
Тип на купето Хечбек Разход на гориво 4.2 л/100 км
Гориво Бензин Обем на багажника 922 л
Скоростна кутия Ръчна Мощност 83 к.с.
Врати 5 Обем на двигателя 1199 см3

Галерия

Ревюта

Прочетете повече