Спечели 100€ от Top Rent A Car

Промоционална игра с награди от Top Rent A Car

Стъпки за участие

#1 Последвайте toprentacar.bulgaria в Instagram

#2 Публикувайте снимка или видео от пътуването ви с автомобил от нас и ни отбележете @toprentacar.bulgaria. Ако профилът ви не е публичен, моля изпратете ни поста чрез Direct.

#3 Съберете най-много харесвания и спечелете месечната награда - 100 € под формата на наемна стойност на автомобил за следващ наем при нас.

Основни условия

Участвайки в играта, участниците приемат тези общи условия и се съгласяват да спазват техните разпоредби.
Служители на Top Rent A Car или техни роднини не могат да участват.

Наградата

Наградата е 100 € под формата на наемна стойност на автомобил, която победителите могат да използват при следващ наем на автомобил от Top Rent A Car еднократно. Наградата е валидна за срок от 12 месеца след обявяване на победител и не включват гориво, допълнителни екстри и такси за доставка. При по-висока стойност на наема, остатъкът се заплаща допълнително. При използване на наградата за наем на стойност под 100 €, остатъка не се прехвърля за следващи наеми. Депозитът при наeмане на автомобил остава задължителен според Общите условия за наем.

Победителите

Победителите ще бъдат избрани от тези участници, изпълнили всички условия на играта.
Победителите ще бъдат обявявани на страницата ни в Instagram първия понеделник на месеца, следващ месеца, в който са участвали.
При съмнение за фалшиви/нереални харесвания на някоя снимка, тя ще бъде дисквалифицирана и няма да бъде допусната до участие в месечното класиране.

Изисквания към победителите

Всички спечелили участници могат да се възползват от услугата, съгласно условията за наем, които могат да бъдат намерени тук.

Получаване на награда

При излъчване на победител за месеца, той трябва да се свърже с нас чрез нашата страница в Instagram. Като отговор ще получи ваучер с уникален код.
При направа на резервация през нашия сайт, в полето коментар победителят трява да отбележи "Ваучер от Промо игра" и да изпише кода, който се намира във ваучера на конкретно отбелязано място. След обработка на резервацията от служител от Центъра за обслужване на клиенти, стойността от 100 € ще бъде приспадната от цената на наема.

Носители на награди

Печелившите участници могат да получат наградата си – 100 € под формата на наемна стойност на автомобил, валиден в срок от 12 месеца след обявяването, след изпращане на лично съобщение до нашата страница в Instagram, като предоставят трите си имена, телефонен номер и имейл.
Правото на получаване на наградата ваучер е лично и не може да бъде прехвърлено на трети страни.
Участник, който не е заявил своята награда ваучер в рамките на 10 (десет) работни дни от обявяването му за победител, губи правото да я получи.
В случай на непоискана награда от печеливш участник в рамките на 10 (десет) работни дни, фирма Top Rent A car запазва правото си да даде наградата ваучер на друг, впоследствие оттеглен участник, който отговаря на условията за участие в играта.

Публичност и лични данни

Участниците в Играта дават съгласието си Top Rent A Car да използва изпратени от тях снимки с рекламна цел. Участвайки в тази Игра, победителите изрично се съгласяват, че в случай на спечелване на награда, имената им ще бъдат публикувани в официалния сайт на Top Rent A Car, на страницата в Instagram и на Фейсбук страница. Участниците дават съгласието си Top Rent A Car да се свържат с тях на предоставените от тях данни, с цел информиране относно резултата и уточняване на подробностите по предоставянето и използването на наградата. Top Rent A Car полага дължимата грижа за събирането, обработването и съхраняването на лични данни при стриктно спазване на GDPR. Събраните данни – име, телефонен номер и имейл, ще бъдат използвани само за целите на доставяне на наградата и ще бъдат третирани като поверителна информация в съответствие с действащите разпоредби относно защитата на личните данни.