Информация относно COVID-19
5 причини да пътувате с кола под наем

5 причини да пътувате с кола под наем

Услугата „кола под наем” е позната от повече от 100 години. Разбира се прогреса през всичките тези години е огромен и в днешно време, освен кола клиента получава и много други възможности. Клиентите на фирми за коли под наем стават все повече, а стремежът за подобряване на услугата води до развитие на тази дейност. Някой от основните причини да пожелаете да ползвате кола под наем са описани по-долу:

1. Пътуване до България

Както повечето пътуващи знаят, трябва да се направи предварителна резервация (най-често през Интернет). Когато кацнете на летището и всеки от Вас разполага с поне по един куфар, би било трудно всичкия този багаж да бъде закаран до хотела. Именно затова туристите избират да наемат кола под наем.

2. Имате ограничено време

Имате ограничено време, а искате да разгледате толкова много забележителности. Ползвайки кола под наем, Вие може сами да разполагате с времето си, а не да се съобразявате с друг вид транспорт.

3. Вашият автомобил е стар

Вашият автомобил е стар и не сте сигурни в неговата надеждност. Затова бихте могли да се възползвате от голямото разнообразие от нови автомобили, предлагани от Top Rent A Car. Малка, икономична кола за градски условия, удобен седан за дълъг път или джип за всякакъв тип терени.

4. Допълнителните екстри

Допълнителните екстри, от които може да се възползвате при наем на автомобил са: зимни гуми, вериги за сняг, бебешка седалка, GPS навигация, WiFi рутер и други. Имайки възможност да се облагодетелствате от някоя от тези екстри, Вие ще получите по-голям комфорт при Вашето пътуване.

5. Специално отношение и грижа по време на наема на автомобила

Не на последно място, клиентът получава специално отношение и грижа по време на наема на автомобила. Няма да има нужда да се тревожите при възникнал проблем, защото може лесно да се свържете със служителите на фирмата, които ще Ви упътят, как да постъпите или ще бъде изпратен екип.

Направете ваканцията си по-приятна и неангажираща с колите на Top Rent A Car!