5 причини да пътувате с кола под наем

5 причини да пътувате с кола под наем

Услугата кола под наем е позната вече повече от 100 години. Разбира се прогресът през всичките тези години е огромен и в днешно време, освен кола клиентът получава и много други възможности. Желаещите да се възползват от услугата се увеличават все повече, а стремежът за подобряването ѝ определя фирмите лидери в тази област.
Кои са обаче причините, които биха ни подтикнали да се възползваме от услугата кола под наем. Ето някои от тях:

1. Пътуване до България

Ако планирате да посетите страната, задължително резервирайте автомобил предварително (най-бързо и лесно е онлайн). Няма по-удобен начин да пренесете Вашият багаж от личен автомобил на разположение. Именно затова туристите избират да наемат кола под наем. Разбира се, след това колата може да е на разположение по време на целия Ви престой. Което води до причина номер 2.

2. Разполагате с ограничено време

Имате ограничено време, а искате да разгледате толкова много забележителности. Ползвайки кола под наем, Вие сами да разпределяте времето си, без да се съобразявате с друг вид транспорт.

3. Не сте сигурни във Вашия автомобил

Имате съмнения относно надеждността на Вашия автомобил и не Ви се рискува с него за дълъг път. Затова бихте могли да се възползвате от голямото разнообразие от нови автомобили, предлагани от Top Rent A Car. Малка, икономична кола за градски условия, удобен седан за дълъг път, джип за всякакъв тип терени или луксозен автомобил за специално събитие - всичко ще намерите при нас.

4. Допълнителните екстри

Допълнителните екстри, от които може да се възползвате при наем на автомобил са: зимни гуми, вериги за сняг, детско столче, booster, GPS навигация, mobile WiFi HOTSPOT и други. Изберете някоя от тези екстри при наем на автомобил, за да още по-комфортно и сигурно Вашето пътуване.

5. По всяко време oбслужване на клиенти

По време на Вашия наем, екип от специалисти е на разположение по всяко време, ако възникне проблем или имате нужда от съвет/ информация от разстояние.

Направете ваканцията си по-приятна и сигурна с колите на Top Rent A Car!