Причини да използвате услугата „Паркинг на летище“

Паркинг на летище

Причини да използвате услугата

Услугата „Паркинг на летище“ е чудесна възможност за хората, които предпочитат да използват собствен транспорт, за да отидат до летище за своето пътуване.

  1. Една от причините да изберете тази услуга е, за да спестите пари от такси, ако живеете в същия град.
  2. Ако пък живеете в друг град, може да пътувате по-удобно с личния си автомобил, вместо да се возите с автобус, да чакате по спирки и да носите тежките куфари.
  3. Колата Ви е на сигурно място. Бива охранявана и ще Ви очаква да се приберете от Вашето пътуване. Паркингите разполагат с бариера, охранител, осветление, както и видео наблюдение.
  4. Най-голямото преимущество е удобството сами да избирате кога да тръгнете, както и сами да изберете маршрута до летището. Не се съобразявате с разписания и прочие.
  5. On-line резервирането става изключително лесно. Направете го през телефон, таблет или лаптоп навсякъде, където имате достъп до интернет. Може да го направите от специализиран сайт или директно от сайта, през който си резервирате полет. Само след няколко стъпки ще получите потвърждение на e-mail, което трябва да разпечатате и покажете при пристигане на паркинга. Ваучерът описва маршрута до паркинга, точния адрес и контактна информация.
  6. Когато пристигнете ще бъдете любезно посрещнати и ще Ви помогнат с багажа. След като сте готови ще Ви откарат до летище, а на връщане ще Ви посрещнат и ще Ви откарат отново до личния Ви автомобил.
  7. Избирайки услугата „паркинг на летище“ освен удобство и сигурност, Вие получавате допълнителни възможности (срещу заплащане):
  • автомивка и цялостно почистване на автомобила;
  • зареждане с гориво;

Обмислете предварително как искате да пътувате, и не пропускайте да се възползвате от многото преимущества на услугата „паркинг на летище“.

РЕЗЕРВИРАЙТЕ ПАРКОМЯСТО НА ЛЕТИЩЕ СЕГА!