Лекотоварен автомобил с нисък разход на гориво

Намалете разходите за гориво на товарните ви автомобили сега!

Цените на петрола и крайната цена на горивата непрекъснато се менят. Това прави планирането на разходите за гориво, респективно ценообразуването Ви много трудно и често неточно. Важно е да успеете бързо и навременно да реагирате на тези колебания. Ето няколко съвета кой са основните фактори влияещи на разхдите ви за гориво.

Поддръжката на автомобилите

Не е тайна за никой, че добре поддържаният автомобил гори по-малко. За тези които са избрали да поддържат автопарк от собствени автомобили, съвета ни е няколко пъти в седмицата да правят технически проверки. Дребни неща като налягането на гуми, маслото, навременно сменени филтри, течности, проверки за течове, не отнемат много време и същевременно могат да акумулират значителна сума спестявания за една година. Разбира се, за да сте винаги сигурни в техническата изрядност на товарните автомобили, може да се доверите на нас като наемете товарен бус от Top Rent A Car.

Нови товарни автомобили

Несъмнено това е най-добрият начин да поддържате разходите за гориво ниски. Новите автомобили са икономични. Освен това носят допълнителни ползи като надежност на пътя, по-малко време за сервизиране, ниски нива на вредни емисии и подобряване на имиджа на компанията. За съжаление закупуването на нов товарен бус или лекотоварен автомобил често е свързано със значителна сума пари.
Най-лесният, бърз и изгоден за вас начин да разполагате с нов автомобил за бизнес нужди е като го наемете от Top Rent A Car. Бусовете, които предлагаме са с нови, супер икономични дизелови двигатели.

Правилно планиране на товара

Повече товар означава по-висок разход на гориво. Планирайте добре товара и движението на бусовете ви. Всеки излишен килограм и изминат километър увеличава разходите. Аеродинамиката също оказва влияние.

Начина на шофиране влияе пряко на разхода

Една от основните причини за високият разход на гориво при товарните бусове е неправилното и агресивно шофиране. Внезапно тръгване и спиране, каране при високи обороти, претоварване на климатика, ненужно отклоняване от маршрута, могат да доведат до сериозен преразход и повишен риск от повреда или инцидент.

Резервирайте товарен бус под наем от Top Rent Car или се обадете на 0700 89 050 за повече информация.