Нашето обещание

От 2016 г. насам Top Rent A Car официално стана първата компания в България въвела гарантирани марка, модел и година на производство на автомобили от своя автопарк и през годините продължи да развива политиката си в тази насока. Днес над 95% от автопарка ни са класове автомобили с гарантирана марка, модел и година на производство, както и редица други характеристики като тип на горивото и навигация.

Благодарение на това Вие, нашите клиенти, можете да бъдете спокойни и сигурни, че ще получите точно тези модел и марка автомобил, които сте си избрали в момента на резервиране.

За да улесним максималко разпознаването на по-важните характеристики на автомобилите, които имат значение при избор за кола под наем, сме добавили символи, асоцииращи конкретна характеристика. Така може да разбере дали автомобилът има вградена навигация, коя е годината на неговото производство и дори горивото.

Ето какво означават всички символи, които виждате около снимките на автомобилите на нашия сайт:

Обещанието на Top Rent A Car

Модела и марката на автомобила, както и дали ние гарантираме, че ще получите точно такъв автомобил. Важно е да се отбележи, че при класове, които не гарантираме марка и модел, ще бъде изписано "или подобна" или марката и модела на другия възможен автомобил.
Всички дизелови автомобили, които предлагаме под наем са маркирани с жълт етикет до името им.
Иконката за вградена навигация - може да бъдете сигурни, че този автомобил ще има вградена навигация.
Ценна информация за честотата на резервирането на автомобила
Годината на производство на автомобила
Добавени символи, които да подскажат за важно допълнително оборудване на автомобила - в този случай е показано наличието на App Connect свързаност.
Иконка за автоматична скоростна кутия
Зелен етикет, който указва, че този автомобил се придвижва на ток
Символ, който ви гарантира, че автомобила е 100% електрически