Информация относно COVID-19

Нашето обещание

От 2016 г. насам Top Rent A Car официално стана първата компания в България въвела гарантирани марка, модел и година на производство на автомобили от своя автопарк и през годините продължи да развива политиката си в тази насока. Днес по-голямата част от автопарка ни са класове автомобили с гарантирана марка, модел и година на производство, както и редица други характеристики като тип на горивото и навигация.

Благодарение на това Вие, нашите клиенти, можете да бъдете спокойни и сигурни, че ще получите точно това, което сте си избрали в момента на резервиране.

За да улесним максимално разпознаването на гарантираните от нас характеристики и друга ценна информация за автомобилните класове, сме подбрали няколко примера, които може да видите по-долу:

Ето и значението на надписите и иконките, отбелязани на примерната схема:

  1. "Гарантирана марка и модел";
  2. Ценна информация за честотата на резервиране на автомобилния клас от клиенти
  3. Зелен етикет, обозначаващ гарантираната година на производство – в случая 2018/2019;
  4. Зелен етикет, обозначаващ гарантиран тип гориво- в случая дизел;
  5. Иконката "Вградена GPS навигация";
  6. Иконката „Автоматична скоростна кутия“
Така можете да бъдете абсолютно сигурни, че отбелязаните в офертата гарантирани спецификации ще бъдат притежавани от колата, която ще получите.

Иконките „Вградена GPS навигация" и "Автоматична скоростна кутия" показват наличието им в избрания от Вас автомобил във втора стъпка от резервационния процес.